Εύκολα ο ΠΑΟΚ, ζορίστηκε ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πρόκριση με ανατροπή σε βάρος της Λαμίας (3-2)Ξόρκισαν το φάντασμα του περσινού αποκλεισμού από τη Λαμία στην ίδια φάση του Κυπέλλου ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Ολυμπιακός! 

Ο 35χρονος ήρθε καυτός από τον πάγκο και μέσα σε 18′ λεπτά με τρεις ασίστ σε Χασάν και Σισέ (2) οδήγησε την ομάδα του στην ανατροπή-πρόκριση με 3-2, έπειτα από το 0-1 του πρώτου μέρους. Κομβικό σημείο του αγώνα, η αυστηρή αποβολή του Ρόμανιτς στο 61′ από τον Κουτσιαύτη με το σκορ στο 1-1.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Ολυμπιακός ουσιαστικά πέταξε στα σκουπίδια ακόμη ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο. Οι Πειραιώτες διατήρησαν την υπεροχή αυτή, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διατηρήσουν τη συνοχή τους και τις γραμμές κοντά, βγαίνοντας γρήγορα στις αντεπιθέσεις για να πετύχουν με αυτόν τον τρόπο κάτι καλό επιθετικά.

Στο 44′ ήρθε το γκολ της Λαμίας από τον Αντέτζο, σε μια εκτέλεση φάουλ του Τιρόνε, να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και να δώσει στην ομάδα του Μάντζιου σκορ πρόκρισης σε ένα κομβικό σημείο του ματς. Το 1-1 ήρθε από τον Χασάν από κόρνερ-ασίστ του Βαλμπουενά. Ενα λεπτό μετά, στη φάση που έκρινε το ματς, ο Κουτσιαύτης απέβαλε τον Ρόμανιτς με δεύτερη κίτρινη και κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν, παρότι το σκορ ήταν ακόμη ανοιχτό.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε πλήρως στη συνέχεια, έχασε ευκαιρίες και στο 71′ βρήκε το 2-1 που καθάρισε και τυπικά το ματς, με νέα ασίστ του Βαλμπουενά και κεφαλιά του Σισέ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σενεγαλέζος στόπερ, έπειτα από ακόμη μία ασίστ του Βαλμπουενά, έγραψε το 3-1. Η Λαμία, τέλος, κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο 90′ ο Βιγιάλμπα, μειώνοντας το σκορ σε 3-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Σεμέδο, Καμαρά, Φορτούνης, Γκιγιέρμε, Μασούρας (46′ Ελ Αραμπί), Τσιμίκας, Λοβέρα (46′ Βαλμπουενά), Σισέ, Γκασπάρ και Χασάν (78′ Μορ).

ΛΑΜΙΑ (Ακης Μάντζιος): Καχριμάν, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Νιασέ, Βασιλόγιαννης (75′ Βιγιάλμπα), Τιρόνε (64′ Σκόνδρας), Καραμάνος (64′ Σασί), Ρόμανιτς, Βάντερσον, Ασίγκμπα και Μπουλούλης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα