O Τσίπρας πάει από… μπαράκι σε μπαράκι!

Στην απελπισία του να βρει ψηφοφόρους, ρίχνει τώρα δίχτυα και στη νεολαία που ξενυχτάειΜε μπαρότσαρκα στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης η διήμερη περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Ηπειρο. Ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συζητήσει χαλαρά με νέες και νέους, βγάζοντας δεκάδες selfies και δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν από τους θαμώνες που του ζήτησαν να μοιραστούν μια φωτογραφία.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, κατά τη συζήτηση οι νεολαίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την καταπολέμηση της ανεργίας, τη συμπίεση των μισθών, το brain drain, αλλά και τις πρωτοβουλίες που οδηγούν στην υποβάθμιση των δημόσιων πανεπιστημίων προς όφελος της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Προφανώς, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ευθύνεται για τίποτε από αυτά…

Παράλληλα, ιδιαίτερη μνεία έγινε αναλυτικά και στο εγχείρημα του isyriza.gr και στον ρόλο που οφείλει να διαδραματίσει η νέα γενιά στη διεύρυνση του κόμματος και τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων. Να σημειωθεί ότι, μολονότι οι νέοι στήριξαν αποφασιστικά τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, απουσιάζουν εκκωφαντικά από τις εσωκομματικές διαδικασίες, όπου τον χώρο νέμεται η ανυπόληπτη και κάτισχνη κομματική Νεολαία. (Με όποιον δάσκαλο καθίσεις…)

Νωρίτερα, σε ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της Ν.Δ., υποστηρίζοντας: «Ολα όσα είπαμε προεκλογικά επιβεβαιώνονται. Είπαμε προεκλογικά ότι θα είναι ένα μεγάλο πισωγύρισμα για τον τόπο εάν εκλεγεί η Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη στη διακυβέρνηση. Είπαμε ότι δεν θα γίνουν καλύτερες οι ημέρες και πιο γαλανός ο ουρανός, αλλά θα μαζευτούν σύννεφα. Διότι το στρατηγικό τους σχέδιο είναι να δώσουν πολλά στους λίγους και λίγα στους πολλούς από το περίσσευμα που έχει δημιουργηθεί από μια τιτάνια προσπάθεια που κάνατε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Και σήμερα νομίζω ότι ακόμα και οι φανατικοί υποστηρικτές των πολιτικών μας αντιπάλων έχουν αρχίσει και αναρωτιούνται: Πού είναι οι προσδοκίες; Πού είναι οι υποσχέσεις; Πού είναι οι καλύτερες μέρες; Πού είναι οι δουλειές για όλους; Πού είναι οι αυξήσεις στους μισθούς; Πού είναι οι αυξήσεις στις συντάξεις; Πού είναι η ανάπτυξη του 4%; Πού είναι οι μπουλντόζες που θα έμπαιναν στο Ελληνικό;»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα