Σε καραντίνα εκπομπές, ριάλιτι και σειρές λόγω του κορονοϊού

Σε καραντίνα μπαίνει η εγχώρια τηλεόραση Ντόμινο εξελίξεων στον ΑΝΤ1 μετά την ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά ότι βρέθηκε θετική στο τεστ που έκανε για τον κορονοϊό. Η εκπομπή της «Το πρωινό» σταματά για 14 μέρες, ενώ όλοι οι συντελεστές θα κάνουν προληπτικές εξετάσεις. Οταν η Φαίη Σκορδά έπαιρνε μέρος στην καμπάνια «Μένουμε σπίτι» δεν περίμενε ότι η ίδια θα νοσούσε από κορονοϊό, αλλά χωρίς συμπτώματα.

Το κανάλι του Αμαρουσίου με συναίσθημα ευθύνης ανακοίνωσε ότι στο στούντιο Κάπα θα γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους, καθώς από εκεί βγαίνουν οι περισσότερες εκπομπές του, τηλεπαιχνίδια και σειρές. Στο πλαίσιο αυτό αλλάζει άρδην όλο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, καθώς οι περισσότερες παραγωγές θα προβάλλονται σε επανάληψη μέχρι νεωτέρας.

Το μεγαλύτερο σοκ θα το υποστούν οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς-φαινόμενο «Αγριες μέλισσες», καθώς με σχετική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 έγινε γνωστό ότι η σειρά των 1.500.000 τηλεθεατών θα προβάλλεται καθημερινά στη βραδινή ζώνη σε επανάληψη με διπλό επεισόδιο. Επίσης σταματούν και τα γυρίσματα των επιτυχημένων σίριαλ «Το καφέ της Χαράς» με τον Χάρη Ρωμα, «Πέτα τη φριτέζα» με τον Γιάννη Μπέζο, «Μην ψαρώνεις» με τον Θοδωρή Αθερίδη. Οι συγκεκριμένες σειρές θα προβάλλονται σε επανάληψη.

Εξελίξεις και στον Σκάι

Τσουνάμι εξελίξεων όμως και στον Σκάι, καθώς ο πρώην σύζυγος της Φαίης Σκορδά Γιώργος Λιάγκας, όπως λέγεται στο κανάλι του Φαλήρου, συναντήθηκε μαζί της, επομένως θα κάνει, όπως είναι λογικό, κι αυτός προληπτικές εξετάσεις. Η εκπομπή του δεν θα μεταδοθεί από αύριο, ενώ θα γίνει σχετική απολύμανση στο στούντιο.

Επίσης θα σταματήσουν για λόγους ασφαλείας η εκπομπή του Σκάι με τον Νίκο Μουτσινά, το ριάλιτι μόδας «Μy style rocks» και η σειρά «8 λέξεις». Ο Σκάι ακύρωσε μέχρι νεωτέρας και το ριάλιτι (της αθλιότητας) «Big Brother», μια παραγωγή που του έχει στοιχίσει 3.500.00 ευρώ και η οποία θα έκανε χθες πρεμιέρα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μείνει χωρίς καινούργιο πρόγραμμα καθημερινά στη βραδινή ζώνη. Ασφαλώς όλα αυτά που συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση δεν έχουν προηγούμενο και είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν τεράστιες επιπτώσεις (ίσως και μεγάλη ανεργία) στον κλάδο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα