Διακοπές BeneLUX για 51+1 ασφαλιστές της χρεωμένης ΑΤΕ!

Τι κι αν τα χρέη πνίγουν την ΑΤΕ Ασφαλιστική, οι ασφαλιστές της, για να αποδώσουν, πρέπει να χαλαρώσουν και να αλλάξουν τον αέρα τους με ένα επταήμερο ταξιδάκι στις Κάτω Χώρες, το λεγόμενο Benelux (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο). Τι κι αν για τους περισσότερους εργαζόμενους πλέον επιβράβευση είναι το να μη δουν τον μισθό τους να μικραίνει κι άλλο -ή, μάλλον, το να κρατήσουν τη δουλειά τους-, οι καλύτεροι του δικτύου πωλήσεων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής έχουν ανάγκη από λίγη πολυτέλεια.

 

Η χρονιά που πέρασε ήταν άλλωστε άκρως αποδοτική και ικανοποιητική για την εταιρία και η τρέχουσα προμηνύεται ακόμη καλύτερη, καθώς οι ζημιές της ανέρχονται στα 64.800.000 ευρώ ήδη στο πρώτο εξάμηνο του 2011. Το ταξίδι λοιπόν για τους 51 καλύτερους των δικτύων πωλήσεων της εταιρίας έγινε μεταξύ 18 έως 24 Αυγούστου σε Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο. Μαζί τους ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΤΕ, Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, και άλλα διευθυντικά στελέχη από τον κλάδο των ασφαλίσεων και των πωλήσεων.

 

Ολοι μαζί «επεράσαν όμορφα», ανταλλάσσοντας απόψεις για την κατάσταση στην αγορά, την κρίση και έβγαλαν μάλιστα και δελτίο Τύπου για το διαφημίσουν. Αλλωστε, είχε περάσει σχεδόν ενάμισης ολόκληρος μήνας από το προηγούμενο ταξίδι αναψυχής της εταιρίας σε πασίγνωστο και πολυτελέστατο ελληνικό θέρετρο στην Κυλλήνη, όπου 70 στελέχη «χαλάρωσαν, απολαμβάνοντας τις απέραντες παραλίες της περιοχής και ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, τον τόπο γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων».

 

Σύμφωνα λοιπόν με το δελτίο Τύπου της εταιρίας, «οι υπηρεσίες φιλοξενίας, το πρόγραμμα και γενικότερα η οργάνωση της εκδρομής άφησαν ικανοποιημένους όλους τους συμμετέχοντες», οι οποίοι «είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλήρες πρόγραμμα επισκέψεων και ξεναγήσεων στις σημαντικότερες πόλεις και αξιοθέατα των Κάτω Χωρών». Οι ώρες μεταξύ των ξεναγήσεων περνούσαν δύσκολα με πολύ προβληματισμό και τον κ. Χατζηιωσήφ να «αναφέρεται διεξοδικά στην παρούσα οικονομική συγκυρία και στους στόχους που έχει θέσει η εταιρία για το 2012 για περαιτέρω ανάπτυξη εργασιών (sic) και ισχυρή παρουσία στην ασφαλιστική αγορά».

 

Οπως επισημαίνει και σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αξία» που αναφέρθηκε στο θέμα, η Ασφαλιστική είναι η κατά 100% προς απορρόφηση πλέον θυγατρική της Αγροτικής Τράπεζας, για την οποία ο ελληνικός λαός έχει ξοδέψει 675.000.000 ευρώ, μέσω του προγράμματος προνομιούχων μετοχών που έγιναν κοινές, ενώ πλέον απαιτείται ακόμη τουλάχιστον 1 δισ. αύξηση κεφαλαίου, μια και η τράπεζα κατέγραψε ζημιές 905.000.000 ευρώ στο εξάμηνο.

 

Και επειδή τα στελέχη είναι έτοιμα να δώσουν και φέτος τον καλύτερό τους εαυτό, σκέπτονται από τώρα την καλοκαιρινή τους ραστώνη και ετοιμάζονται να ανοίξουν τους ορίζοντές τους σε άλλες πολιτείες. Ετσι, το δελτίο Τύπου κλείνει με την υπόσχεση-δέσμευση: «Το ραντεβού ανανεώθηκε για τα επόμενα ταξίδια, με στόχο ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και περισσότερους συμμετέχοντες».

 

 

Νεκταρία Σταμούλη

Ετικέτες: