Της τρελής στο πλατό του MEGA (βίντεο)

Επικίνδυνα κλιμακώθηκε η ένταση στα πλατό του Mega με τον βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανό να έχει έντονη λογομαχία με τη Θεανώ Φωτίου, αλλά και την Ολγα Τρέμη. Τη στιγμή που η αντιπαράθεση χτύπησε «κόκκινο» η αναπληρώτρια υπουργός τόνισε ότι ο βουλευτής του Ποταμιού είναι με το μέρος των δανειστών.

Εκείνη τη στιγμή ο κ. Ψαριανός εξερράγη και αποκάλεσε την Θεανώ Φωτίου «νεομνημονιακό σούργελο» σκουντώντας την στον ώμο.Η αναπληρώτρια υπουργός σηκώθηκε και αποχώρησε από το πλατό δηλώνοντας ότι «Εμένα δεν με χρειάζεστε σε ένα τέτοιο πάνελ» με τον Γρηγόρη Ψαριανό να συνεχίζει και να λέει χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι «Δεν δέχομαι να με λένε γερμανοτσολιά. Δεν το ανέχομαι αυτό».

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ενοχλημένη και η Ολγα Τρέμη η οποία εγκάλεσε τον βουλευτή του Ποταμιού για τη συμπεριφορά του. «Αυτό το πράγμα είναι βία. Επειδή το είδα το περιστατικό. Αυτό το πράγμα είναι βία» είπε η Ολγα Τρέμη. Στη συνέχεια και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε ότι «Δεν μπορεί καμία Φωτίου να πει ότι είμαι με τους δανειστές. Ο πατέρας μου πέθανε από τα βασανιστήρια στη Μακρόνησο».

Αμέσως μετά ο κ. Ψαριανός ζήτησε συγγνώμη από το ακροατήριο και σημείωσε ότι «Κι εγώ παραφέρθηκα, αλλά δεν μπορώ να αντέξω άλλο το “εθνοπροδότης και γερμανοτσολιάς”. Δεν κρίνω τον πατριωτισμό κανενός και δεν δίνω εύσημα πατριωτισμού». 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα