Τα μυστικά του «Daddy cool»

Η «δημοκρατία» στα γυρίσματα (!) της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1

Από τη
Μαρία Ανδρέου

Απόψε στις 22.15 αρχίζουν οι οικογενειακές περιπέτειες της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Daddy cool». Η «δημοκρατία» μίλησε με τους βασικούς πρωταγωνιστές και αποκάλυψε τα όμορφα μυστικά των ρόλων τους.
Ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο περίφημος Μήτσος, είναι ο ζαχαροπλάστης του «Mama’s». Ταλαντούχος, λάτρης του γυναικείου φύλου αλλά άστατος στα συναισθηματικά του, παραμένει πιστός μόνο στην οικογένειά του: «Παίρνω πρώτος τον λόγο γιατί έχω να πάω για γυρίσματα και ο σκηνοθέτης Νίκος Ζαπατίνας με έχει υπό επιτήρηση. Η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση έχει κεντήσει με τον ρόλο μου. Ο Μήτσος μαζί με τον αδελφό του τον Μάξιμο έχουν μεγαλώσει χωρίς μητέρα και με έναν πατέρα που διατηρούσε έναν καφενέ, όχι με το μεράκι της δημιουργίας αλλά με την τρέλα της πρέφας. Ετσι, όταν τα δύο αγόρια μεγαλώνουν, παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, βάζουν τον κύριο Ντίνο (Βασίλης Χαλακατεβάκης) στην άκρη και ανοίγουν ένα καφέ-ζαχαροπλαστείο με πολύ μεγάλο αγώνα. Ο Μάξιμος κρατά οικονομικά το μαγαζί και εγώ φτιάχνω τα γλυκά» αναφέρει ο καλλιτέχνης και συμπληρώνει:

«Η πλάκα είναι ότι πραγματικά έχω μάθει να φτιάχνω τούρτες και πάστες, αφού το εργαστήριο που έχουμε ως σκηνικό είναι πραγματικό. Ο Μήτσος είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Στέλλα (Βασιλική Τρουφάκου), τη σερβιτόρα του μαγαζιού, αλλά εκείνη έχει μάτια μόνο για τον αδελφό μου. Οι αλλεπάλληλες ερωτικές σχέσεις του Μήτσου έχουν να κάνουν με παιδικά τραύματα και την έλλειψη της μαμάς. Ωστόσο ο Μήτσος έχει μια μεγάλη αδυναμία, τον 16 χρόνο ανιψιό του, τον Κωστή, που τον μεγάλωσαν αυτός και ο αδελφός του, αφού η μητέρα του η Νίνα (Ιωάννα Πηλιχού), μια γυναίκα καριέρας, τον άφησε σε εμάς για τον αναθρέψουμε».

Τη σκυτάλη παίρνει η Βασιλική Τρουφάκου, η οποία αναφέρει σχετικά με τον ρόλο της: «Είμαι κρυφά ερωτευμένη με το αφεντικό μου, που είναι παντρεμένος και περιμένει και κοριτσάκι. Αρα όλο το συναίσθημά μου το καταπνίγω. Η Στέλλα αγαπάει τον Μάξιμο πάνω από όλα ως άνθρωπο. Είναι μια δυναμική κοπέλα με πολυδιάστατο χαρακτήρα και έχει ως βασική αρχή το καθήκον».

Ο εφηβικός έρωτας

Στην παρέα μας προστίθεται η Ιωάννα Πηλιχού: «Η Νίνα θέλει να έχει τον έλεγχο των πραγμάτων. Είναι ο εφηβικός έρωτας του Μάξιμου, απέκτησε ένα παιδί μαζί του, αλλά το άφησε στον πατέρα του για να το μεγαλώσει, λόγω φιλοδοξιών. Τα χρόνια πέρασαν και έχει γίνει πλέον μια υπερπροστατευτική μητέρα, η οποία μπλέκεται συνέχεια στα πόδια τους. Ο Κωστής όμως, το παιδί της, τα βρίσκει καλύτερα με τον θείο του και τον συμβουλεύεται κυρίως για το πώς να μην τον εγκαταλείψουν και αυτόν οι γυναίκες, όπως συνέβη με τον πατέρα του».

Η Νεφέλη Παπαδέρου, η δεύτερη σύζυγος του Μάξιμου, δεν είναι τόσο κακιά, αν και τον παρατά με ένα κοριτσάκι στα χέρια: «Η Αγγελα είναι πολύ ερωτευμένη με τον Μάξιμο. Εξαφανίζεται γιατί υπάρχει σημαντικός λόγος, αλλά θα επιστρέψει να το διεκδικήσει» αποκαλύπτει με νόημα.

Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο πατέρας της σειράς Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Η Τίνα Καμπίτση έχει γράψει μια σειρά για καλούς ανθρώπους, που ο ένας στηρίζει τον άλλον παρά τους τσακωμούς τους. Πραγματικά όμως, αν ήμουν ένας πατέρας σαν τον Ντίνο, θα ήμουν δυστυχισμένος. Είναι καλοπερασάκιας αλλά δεν είναι σκουπίδι. Απλά ζει το παραμύθι του».

«Είναι ύμνος στην πατρότητα»

Ο βασικός ήρωας Θανάσης Τσαλταμπάσης (Μάξιμος) ήθελε να μιλήσει τελευταίος: «Αυτή η σειρά είναι ένας ύμνος στην πατρότητα, στην οικογένεια και τελικά στην αγάπη. Πιστεύω ότι οι άνδρες μπορούν και να μαγειρέψουν και να κάνουν δουλειές στο σπίτι και να μεγαλώσουν παιδιά με πολλή στοργή και χωρίς να αφήσουν κενά. Κενά δεν υπάρχουν, όταν κυριαρχεί ανιδιοτελής αγάπη. Αυτή η οικογένεια δεν έχει μαμάδες αλλά δεν είναι δραματική. Είναι αισιόδοξη και την εγκατάλειψη του ενός γονιού την καλύπτουν η δοτικότητα και η εξυπνάδα των άλλων μελών. Αλλωστε ο Μάξιμος είναι πάντα αισιόδοξος. Χαμογελά κάνοντας ποδήλατο και ονειρεύεται ότι θα βάλει τρίποντα στο μπάσκετ. Αγαπά με λίγα λόγια τη ζωή».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα