Κόκκινο γλέντι και με Πράνιτς

Σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας, έχοντας για… παρέα ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, γιόρτασε την κατάκτηση του 3ου διαδοχικού και συνολικά 7ου πρωταθλήματος η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Οπως ήταν λογικό, οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη, που πήραν τον τίτλο αήττητες κερδίζοντας με 3-0 στη σειρά των τελικών τη Βουλιαγμένη, τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Ακόμη και του Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος διασκέδαζε -παραμονή του ματς με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας- στο ίδιο μαγαζί με τις Πειραιώτισσες!

Σύμφωνα με όσα έλεγαν άνθρωποι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο Κροάτης αμυντικός του «Τριφυλλιού» και η παρέα του κέρασαν σφηνάκια τις πρωταθλήτριες για να τις συγχαρούν. Το… πάρτι ξεκίνησε αργά το βράδυ της Κυριακής, μετά την τρίτη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης, και κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Σημειώνεται ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είχε αποκλειστεί από την αποστολή για τη χθεσινή αναμέτρηση με την «Ενωση». Ωστόσο, στο τέλος της (ποδοσφαιρικής) σεζόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποχωρίσει από τον Παναθηναϊκό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα