Ετοιμη να γίνει «Χαρούλα»

Η Ν. Βλαβιανού εισβάλλει (απόψε) στο «Σόι σου» και φέρνει ταραχή

Η Νικολέτα Βλαβιανού είναι έτοιμη να γίνει «Χαρούλα στη θέση της Χαρούλας» στο αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το σόι σου», που θα προβληθεί στις 21.00.

Η ηθοποιός, την οποία είχαμε καιρό να δούμε, καθώς η τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή της ήταν στην «Πολυκατοικία» του Mega, θα υποδυθεί μια γυναίκα που θα διεκδικήσει τον άνδρα της Ρένιας Λουιζίδου κάνοντας τη ζωή της οικογένειας... άνω κάτω. «Δημιουργείται ένας έρωτας μεγάλος, αλλά από την πλευρά μου» λέει στη «δημοκρατία» η Νικολέτα Βλαβιανού.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Χαρούλα (Ρένια Λουιζίδου) πιάνεται από ένα λουμπάγκο και ο Βαγγέλης (Γιώργος Γιαννόπουλος) προθυμοποιείται να της πάρει βοηθό. Η Ματίνα από τη Μεσσήνη αποδεικνύεται εξαιρετικά επιδέξια στο νοικοκυριό, αλλά και στο φλερτ. Αφού τη βλέπει να κατακτά ένα ένα όλα τα μέλη της οικογένειας, η Χαρούλα ξεκινά έναν αγώνα δρόμου για να μην υποκύψει στη γοητεία της και ο άντρας της.

«Η Ματίνα παρεξηγεί την καλή διάθεση του Βαγγέλη, όχι φυσικά ότι δεν θα ήθελε να ευδοκιμήσει αυτός ο έρωτας. Κι εκείνος όμως παίζει μαζί της. Τους καταλαβαίνει ωστόσο η Χαρούλα και επικρατεί πανδαιμόνιο» τονίζει η ηθοποιός και συνεχίζει: «Είναι πολύ καλογραμμένο το σενάριο. Ημουν στη Θεσσαλονίκη και ήρθα για το γύρισμα που έγινε γρήγορα, αλλά κράτησε πολλές ώρες. Ο Αντρέας Μορφονιός είναι πολύ καλός σκηνοθέτης, ενώ με τους περισσότερους ηθοποιούς της σειράς έχω δουλέψει. Αυτό είναι το καλό του να γίνεσαι "παλιός", γνωρίζεσαι με όλους και ενσωματώνεσαι πολύ γρήγορα».

Το καλοκαίρι η Νικολέτα Βλαβιανού θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το θεατρικό «Γαμπροί για πούλημα», ξεκινώντας στις 4 Ιουλίου από τον Βόλο, με τον Κώστα Ευρυπιώτη στη θέση του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου.