Αθήνα καλεί Άγκυρα για λύση στο Κυπριακό

Την ώρα που υπάρχει κίνδυνος για ναυάγιο στη διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό, λόγω της τουρκικής στάσης και ενώ ο Ερντογάν έχει αρνηθεί διμερή με Τσίπρα, ή Αθήνα από την πλευρά της επιχειρεί να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για λύση.

Μήνυμα προς την τουρκική κυβέρνηση προκειμένου στη Γενεύη ή διάσκεψη να γίνει σε επίπεδο ηγετών στέλνει λοιπόν ή ελληνική πλευρά, καθώς ή Άγκυρα επιθυμεί χαμηλότερη εκπροσώπηση.

“Η ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός εργάζεται εντατικά και θα εργάζεται ως τις τελευταίες ώρες πριν τη διάσκεψη της Γενεύης ώστε να υπάρξει θετική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό” ανέφεραν κυβερνητικές πηγές και προσέθεταν:

“Η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανταποκριθεί θετικά και να εκπροσωπηθεί στο υψηλότερο επίπεδο στη Γενεύη, σε περίπτωση που το ίδιο αποφασίσει η Τουρκική πλευρά”.

news247.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα