Τένις: Αποκλείστηκε η Σάκκαρη, σοκ για τα φαβορί

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη (φωτό) στο Οπεν της Αυστραλίας σταμάτησε στον τρίτο γύρο, όμως αυτό στάθηκε ικανό να την ανεβάσει τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.Η 21χρονη τενίστρια ηττήθηκε προχθές 2-1 σετ (3-6, 6-2, 6-3) από τη Μιριάνα Λούτσιτς-Μπαρόνι (Νο 79) από την Κροατία και ολοκλήρωσε την παρουσία της στους «32»… Ωστόσο, από το Νο 94 θα ανέβει την επόμενη εβδομάδα στο Νο 91 του κόσμου. Πλησιάζει το Νο 89, που αποτελεί την καλύτερη επίδοσή της, από τον περασμένο Οκτώβριο.

Το τουρνουά στη Μελβούρνη συνεχίζεται, πάντως, με πολλές εκπλήξεις, καθώς εκτός προημιτελικών έμειναν χθες τα Νο 1 και σε άντρες και σε γυναίκες. 

Ο Βρετανός Αντι Μάρεϊ, φιναλίστ την τελευταία διετία, ηττήθηκε 3-1 σετ από τον Γερμανό Μίσα Ζβέρεβ (Νο 50, που ίσως φτάσει ως το Νο 35 στο φινάλε), ο οποίος στους «8» θα συναντήσει τον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ (Νο 17) που υπέταξε 3-2 τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι (Νο 5). Αποκλεισμός και για τη Γερμανίδα Αντζελίκ Κέρμπερ (Νο 1) μετά την ήττα 2-0 από την Αμερικανίδα Κόκο Βάντεβεϊ (Νο 36)!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα