«Μια σε βρίσκω μια σε.. χάνω»

Η επανασύνδεση δεν κράτησε ούτε δύο μήνες. Ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δεν κατάφεραν τελικά να ξαναζωντανέψουν το παλιό παθιασμένο ειδύλλιό τους.

 

Μπορεί το Πάσχα, που έκαναν μαζί διακοπές, να ακούγονταν φήμες ακόμη και για επισημοποίηση της σχέσης τους με πολιτικό γάμο μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες η γνωστή ηθοποιός και ο τροβαδούρος του έρωτα πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστές πορείες. Εκείνη βρίσκεται πλέον στην Αθήνα κάνοντας εντατικά γυρίσματα για την καινούργια καθημερινή σειρά του Mega «Βασιλιάδες», ενώ εκείνος παραθερίζει στην αγαπημένη του Πάρο απολαμβάνοντας με φιλική παρέα τον ήλιο και τη θάλασσα.

 

Η Αλεξάνδρα και ο Γιάννης μοιράστηκαν έναν έρωτα γεμάτο πάθος το 2008. Η σχέση τους υπήρξε έντονη και κράτησε περίπου έναν χρόνο. Μετά τον χωρισμό τους ο τραγουδιστής δεν έκανε άλλη σοβαρή σχέση.

 

Αντίθετα η ηθοποιός έβγαινε μέχρι πριν από λίγους μήνες με τον 52χρονο επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρόγιαννη, ο οποίος διατηρεί cafe-restaurant στο Λουτράκι. Για τον χωρισμό τους κυκλοφόρησαν δύο «σενάρια». Σύμφωνα με το πρώτο χώρισαν μερικές εβδομάδες προτού ξαναμπεί ο Πάριος στη ζωή της ηθοποιού. Σύμφωνα με το δεύτερο η Αλεξάνδρα ζήτησε από τον Βαγγέλη να χωρίσουν για να επιστρέψει στον πρώην αγαπημένο της. Ουδείς από τους εμπλεκομένους επιβεβαίωσε ή διέψευσε κανένα από τα δύο παραπάνω σενάρια. Το σίγουρο είναι ότι η προσπάθεια επανασύνδεσης ανάμεσα στον Πάριο και την Παλαιολόγου ξεκίνησε τον Απρίλιο με τους καλύτερους οιωνούς. Οι δυο τους μάλιστα πέρασαν τότε ένα διάστημα στο κυκλαδίτικο νησί, όπου διατηρεί εκείνος το εξοχικό του. Λίγο αργότερα τα περιοδικά ιλουστρασιόν κουτσομπολιού έγραψαν ότι ετοιμάζονται για γάμο, κάτι που, όπως αποδείχτηκε, μόνο έγκυρο δεν ήταν.

 

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι χώρισε οριστικά (;) πριν από δέκα μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες το τέλος αποφασίστηκε από κοινού πολιτισμένα έπειτα από μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης και οι δυο τους συμφώνησαν να μείνουν φίλοι. Λίγα 24ωρα μετά μια έντονη φημολογία έδειξε ως αιτία του... χωρισμού τη νεαρή τραγουδίστρια Αθηνά Ιωάννου. Η ίδια ωστόσο φρόντισε να διαψεύσει αμέσως τα κουτσομπολιά που τη συνέδεσαν με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

 

 

Ηλίας Μαραβέγιας

Ετικέτες: