Πόλο: Στο Final 4 πάλι οι «κόκκινες» αμαζόνες

Κορίτσια για φίλημα! Την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας για τρίτη διαδοχική χρονιά πανηγύρισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, επικρατώντας 11-10 στα πέναλτι (8-8 η κ.δ.) της Πάντοβα στο Παπαστράτειο.«Σαφέστατα είναι πανάξια η πρόκριση της ομάδας μας στο Final 4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, γιατί είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ισως και καλύτερη από αυτό που δείχνουμε μερικές φορές στο νερό, γιατί και σήμερα (σ.σ.: το Σάββατο) κάναμε κάποια λάθη, αν και βάλαμε πολλή ψυχή στον αγώνα. Σε αυτό συντέλεσε και ο κόσμος μας» δήλωσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκες» καθοδηγήθηκαν από τον Θοδωρή Βλάχο, αφού τόσο ο προπονητής τους Χάρης Παυλίδης όσο και βοηθός του Γιώργος Κατσούλης είχαν αποβληθεί στο πρώτο ματς στην Ιταλία! 

«Δεν διεκδικώ ούτε 1% της επιτυχίας, θα ήμουν έτσι κι αλλιώς ένας από τους πολλούς Ολυμπιακούς που ήρθαν στην πισίνα σήμερα να πάρουν μαζί με την ομάδα την πρόκριση και να γιορτάσουν με μια ιστορική στιγμή τα 92α γενέθλια του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού» δήλωσε ο κ. Βλάχος – η ανδρική ομάδα του οποίου υπενθυμίζεται πως έχει εξασφαλίσει την παρουσία στο Final Six και διεκδικεί την πρόκριση απευθείας στον ημιτελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα