Για ευρωπαϊκή κούπα οι «κόκκινες» αμαζόνες

Το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ διεκδικεί ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται σήμερα (19.30, Cosmote Sport 6) στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη την τουρκική Μπούρσα, στον πρώτο τελικό του Τσάλεντζ Καπ. Τα κορίτσια του κόουτς Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα επιδιώξουν νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα, εν όψει της ρεβάνς του Μεγάλου Σαββάτου στην Προύσα.

Στο μεταξύ, για την Α1 βόλεϊ Ανδρών, ο ΠΑΟΚ νίκησε χθες εντός έδρας 3-2 σετ (25-22, 29-27, 18-25, 17-25, 15-13) τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό. Ο δεύτερος αγώνας -όπως και το δεύτερο ματς Ολυμπιακού – Παμβοχαϊκού στου Ρέντη- θα διεξαχθεί αύριο, πάλι στην Πυλαία.

ΠΟΛΟ: Εκτός τελικής φάσης του World League πόλο έμεινε η Εθνική Ανδρών, παρά τη χθεσινή νίκη 10-4 στη Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική του β’ προκριματικού ομίλου. Οι διεθνείς ισοβάθμησαν (15 β.) με την πρωτοπόρο Κροατία (υπέταξε 17-7 την Ολλανδία), όμως υστέρησαν στην ισοβαθμία, καθώς είχαν ηττηθεί 11-6 στην Κροατία και είχαν νικήσει 10-8 στην Αθήνα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα