«Survivor»: Στα άδυτα του τελικού!

Η «δημοκρατία» κατέγραψε πίσω από τις κάμερες το αλαλούμ με τις θέσεις, την οργή του Μάριου, αλλά και τον μπουφέ των VIPs

Από τη
Μαρία Ανδρέου

Το φαβορί επικράτησε και οι προβλέψεις για μεγάλη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου (Ντάνου) στο «Survivor» επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά. Η «δημοκρατία» βρέθηκε από νωρίς στα παρασκήνια του μεγάλου τελικού στο Αλσος Βεΐκου, κατέγραψε και σας μαρτυρά όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες!

Ο κόσμος είχε αρχίσει να φτάνει από νωρίς στην περιοχή, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στους γύρω δρόμους, λόγω κίνησης. Πούλμαν και αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα παντού, ενώ έντονη ήταν η παρουσία των αντρών ασφαλείας. Από τις 3.000 κόσμου που υπολογίζεται ότι βρέθηκαν στο θεατράκι του άλσους στο Γαλάτσι κατάφεραν να μπουν οι 1.800, ενώ οι υπόλοιποι που έμειναν απέξω περίμεναν καρτερικά μήπως και καταφέρουν να δουν τους «ήρωές» τους, που επί πέντε μήνες παρακολουθούσαν στην τηλεόραση.

Με τόσο κόσμο, φυσικά, και δεν έλειψαν τα απρόοπτα! Αρχικά επικράτησε αλαλούμ με τις θέσεις, αποδεικνύοντας ότι η παραγωγή δεν ήταν καλά προετοιμασμένη για το μεγάλο event. Ο κόσμος πίεζε για να μπει στον χώρο, εκφράζοντας έντονα τη δυσαρέσκειά του, ενώ έμειναν όρθια ακόμη και άτομα του καναλιού, όπως η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία τελικά… βολεύτηκε στους VIPs. Στα διαλείμματα για διαφημίσεις το αλαλούμ συνεχιζόταν, καθώς παρευρισκόμενοι κάθε ηλικίας και φύλου λίγο έλειψε να ποδοπατηθούν στην προσπάθειά τους να πλησιάσουν -κυρίως- τον Ντάνο και εν συνεχεία τον Μάριο.

Μάλιστα, ο τελευταίος μεταμορφώθηκε σε ταύρο σε υαλοπωλείο, όταν ο αδελφός του τον ενημέρωσε ότι κάτι δεν πάει καλά με την ψηφοφορία, ότι δεν μπορούν, δηλαδή, να τον ψηφίσουν γιατί δεν φεύγουν τα μηνύματα, γεγονός που επιβεβαίωσε και η Ειρήνη Κολιδά.
Ο φιναλίστ πήγε πρώτα στον Σάκη και μετά σε άτομο της παραγωγής, για να ζητήσει εξηγήσεις. Απείλησε, μάλιστα, να μιλήσει γι’ αυτό στον αέρα αν δεν λυνόταν άμεσα το θέμα. Ωστόσο, η διαφορά στην ψηφοφορία ήταν τόσο μεγάλη, που αναρωτιόμαστε αν αυτή η… εμπλοκή μπορούσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τα ποσοστά της ψηφοφορίας ήταν 65% για τον Ντάνο και 35% για τον Μάριο.

Ο Τούρκος παραγωγός Ατσούν Ιλιτζαλί βρισκόταν στον χώρο από νωρίς το μεσημέρι, συνοδευόμενος από την Εμινέ Γεσίρ, που έκλεψε τις εντυπώσεις με τη λευκή ολόσωμη φόρμα της. Εκεί βρίσκονταν και η αρραβωνιαστικιά του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα, αλλά και η αδελφή της, η οποία, όταν της είπαν οι άντρες ασφαλείας ότι δεν μπορεί να περάσει, εκείνη τους είπε με ύφος «εγώ είμαι η αδελφή της γυναίκας του Σάκη κι έχουμε κρατημένες θέσεις».

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο Αλσος Βεΐκου έφτασε και ο πρόεδρος του ομίλου Σκάι Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος πέρασε κατευθείαν στον VIP χώρο, όπου είχε στηθεί μπουφές. Εκεί ήταν και η κοσμική «δημαρχέσα» Μαρίνα Πατούλη, η οποία όμως αποχώρησε στο δεύτερο διαφημιστικό διάλειμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα