Ούτε με τους λύκους, αλλά ούτε με τα φίδια

Από τη μια οι μηδενιστές αριστεροί, από την άλλη οι αριστερόφιλοι φεουδάρχες. Ολοι μαζί χορεύουν γιοντλ με βαυαρικά δερμάτινα σορτς και το έμβλημα του αδερφού γερμανικού λαού: πέδιλο με άσπρη πετσετέ κάλτσα. Να φύγει ο Τσακαλώτος για να μαζεύει τον ΕΝΦΙΑ ο Χατζηδάκης, που θα το κάνει πιο κομψά. Τρομερό το επιχείρημα «φύγετε εσείς, για να έρθουμε εμείς να πάρουμε τη δουλειά του μπαμπά μας». Οι διαδικτυακοί καλικάντζαροι του Αδωνη όταν δεν εκθειάζουν τον Βενιζέλο μάς επιτίθενται, διότι «εχθρός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» και κόβουμε από τον Κυριάκο. Χμμ, μάλιστα…

Φυσικά και είναι πολιτικός αντίπαλος ο ΣΥΡΙΖΑ και θέλω να πέσει, αλλά αυτό δεν με καθιστά αυτοδικαίως σύμμαχο με τη γλίτσα του Σημίτη, με τα ρέστα του Μάνου και τους λιμοκοντόρους του κρατικοδίαιτου «νεοφιλελευθερισμού». Δεν θα αρχίσουμε ξαφνικά να συμφυρόμαστε με τους Πρετεντέρηδες και όλους τους υβριστές της Δεξιάς και των εθνικών ιδεών. Κι αν κάποιοι ξέχασαν, εμείς δεν ξεχνάμε τις απειλές που διαβίβαζαν συγκροτήματα κατά της πατρίδας μας, τα σούπερ στις οθόνες το 2008 ότι «καίγεται η Εθνική Βιβλιοθήκη», «καίγονται δεκάδες διαμερίσματα στο Κολωνάκι» – ψέματα όλα.

Δεν ξεχνάμε αυτούς που προμοτάρισαν τα επεισόδια της οργανωμένης αλητείας το 2008 και απροκάλυπτα υπονόμευαν τον Κ. Καραμανλή και τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας, προσδοκώντας την ανατροπή μέσα από την πολιτική ανωμαλία. Δεν ξεχνάμε ποιοι και πώς προωθούσαν και προωθούν ως τώρα το Σχέδιο Ανάν – απαρτχάιντ εις βάρος 700.000 ελληνικών ψυχών και της ανατολικότερης έπαλξης του Ελληνισμού. Δεν ξεχνάμε το ρεπορτάζ-μαϊμού για την επίσκεψη Ερντογάν, ενώ είχε ακυρωθεί την τελευταία στιγμή!

Δεν ξεχνάμε ποιοι στο «Μακεδονικό» είναι με τους Σκοπιανούς, στα ελληνοτουρκικά με τους Τούρκους, στη λαθροεισβολή με τον Σόρος, το Ισλαμικό Κράτος και τον Ερντογάν, στα Μνημόνια με τους δανειστές, ό,τι κι αν επιβάλλουν, όσο παράλογο, ανθρωποφάγο και αναποτελεσματικό κι αν είναι. Δεν ξεχνάμε ποιοι σιγοντάρουν την επίθεση στη φυσιολογική παραδοσιακή οικογένεια, τον γάμο ομοφύλων και την υιοθεσία, για να παίζουν με παιδικές ψυχές, παραβιάζοντας τα δικαιώματα των παιδιών. Δεν ξεχνάμε ποιοι έκαναν την πάπια για την εβδομάδα έμφυλων ταυτοτήτων στα γυμνάσια και ποιοι τη διαφήμισαν. Δεν μπορώ να συμμαχήσω με παράσιτα του Εθνους για να λύσω τα προβλήματά του. Δεν ξεχνάμε τους νταβατζήδες και τα τσιράκια τους. Δεν μπορούμε να κάνουμε ότι δεν θυμόμαστε και να πιαστούμε χεράκι χεράκι. Εχουμε πλύνει τα χέρια μας, αρχοντόπουλα, και δεν μπορούμε.

Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα και, αν κοιμηθείς με στραβό, το πρωί θα αλληθωρίζεις. Οταν, από τη μια, έχουμε τους αδίστακτους αριστερούς και, από την άλλη, τους αριστερόφιλους φεουδάρχες και τον συρφετό των εξαπτέρυγων του μηχανισμού λεηλασίας της χώρας επί δεκαετίες, όπου ΜΜΕ, όπλα, μπετά, δρόμοι, προμήθειες, αθλητικές ομάδες ήταν ένα πράγμα, με κύριο πελάτη και κορόιδο τον Ελληνα φορολογούμενο, η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ δεν έχει δίλημμα. Και οι δύο μισούν την ατζέντα των εθνικών ιδεών, είναι -νομίζουν- μοδέρνοι, αλλά στην πραγματικότητα ένα μάτσο επαρχιώτες των Βρυξελλών, που αδυνατούν να χτυπήσουν το χέρι τους στο τραπέζι ακόμη και για την εποικιστική εισβολή στη χώρα μας. Μερικοί τη θεωρούν και καλό πράγμα. Δεξιά ή αληθινό Κέντρο και «στα τέσσερα» δεν νοείται. Δεν χωρούν ανθελληνισμό, μηδενισμό, υπονόμευση των πυλώνων του Εθνους μας και απουσία έστω κριτικού λόγου απέναντι στις αυτοκτονικές επιλογές της Ε.Ε.

Αυτοί στη Ν.Δ., που κάθε τόσο αναγνωρίζουν ιδεολογική και ηθική (!) ανωτερότητα στον αντίπαλο, εγκαλούν όσους δεν πιανόμαστε κι εμείς αγκαλιά με τα ρέστα του Σημίτη και τους άνεργους σταρ των πάλαι ποτέ συγκροτημάτων του μηδενισμού, της παρακμής και της λεηλασίας, μόνο και μόνο για να γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος. Νομίζει ότι του ανήκουν το κόμμα, η πολιτική, η χώρα ολόκληρη, διότι ανήκει σε αυτή τη μοιραία φεουδαρχία και του έταξαν την Ελλάδα μαζί με ένα ποδήλατο, όταν ήταν μικρός. Οχι, αυτό το πράγμα, που εστιάζει μόνο σε λεπτομέρειες της οικονομικής διαχείρισης, που επισείει τη λερή κουρελού του «οικονομικού πατριωτισμού» και περιφρονεί και καθυβρίζει τις αληθινές εθνικές και αυτονόητα δημοκρατικές αξίες και αγνοεί τα συμφέροντα του λαού, δεν είναι Δεξιά.

Η θέση πολλών της παρέας Σημίτη, ΓΑΠ, των εξωθεσμικών λεηλατών της χώρας, των υβριστών του Εθνους και της Ιστορίας του, των υπονομευτών των εθνικών συμφερόντων και των μισθοφόρων του λόχου προπαγάνδας τους είναι στο περιθώριο της κοινωνίας και κάποιων στη φυλακή. Για να νικήσουμε τους λύκους δεν θα αγκαλιάσουμε τα φίδια…

Φαήλος Κρανιδιώτης

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα