Η μήτρα του κακού

Συντριβή της Σαουδικής Αραβίας σημαίνει προστασία του τρόπου ζωής μας,  της ασφάλειάς μαςΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Αρκετές φορές έχω γράψει πως, αν οι ΗΠA ήθελαν να κάνουν σωστή δουλειά στο ζήτημα της καταπολέμησης της ισλαμικής τρομοκρατίας, θα έπρεπε να ξεκινήσουν βομβαρδίζοντας, επιτέλους, τη σωστή χώρα, τη Σαουδική Αραβία, το αληθινό βασίλειο του σκότους. Μπορεί τώρα μερικοί στην άκρα Αριστερά να ανακαλύπτουν τον ρόλο αυτού του βάρβαρου αναχρονιστικού κράτους, όμως αυτά είναι παλιά νέα. Δεν υπάρχει ένοπλη έκφανση του επεκτατικού σουνιτικού Ισλάμ που να μην έχει στενούς οικονομικούς και πολιτικούς δεσμούς με το Ριάντ.

Από τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία και την υποσαχάρια Αφρική, έως το Ιράκ, την αιματοκυλισμένη Συρία και τον Καύκασο, ο Οίκος των Σαούντ και τα γύρω σόγια τους χρηματοδοτούν και στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα. Η αρχή της αυτοκτονικής πολιτικής της Δύσης έγινε στο Αφγανιστάν. Τύποι των αμερικανικών υπηρεσιών, σαν τον μοιραίο για την Κύπρο Γκας Αβράκωτο, εκπαίδευαν «αγωνιστές της ελευθερίας», που θα πολεμούσαν τους σοβιετικούς εισβολείς στο Αφγανιστάν.

Ανάμεσά τους ένας συγγενής των Σαούντ, από πάμπλουτη οικογένεια, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν. Εκεί εκπαιδεύτηκαν κι άλλοι, που αργότερα έκοβαν χριστιανικά κεφάλια στη Βοσνία, πήραν διαβατήρια από τον Αλίγια Ιζετμπέκοβιτς και έπεφταν νεκροί ή κρατούμενοι σε τρομοκρατικές ενέργειες ανά τον κόσμο.

Με λίγα λόγια, οι Αμερικανοί εκπαίδευσαν και εξόπλισαν πυρήνες τζιχαντιστών, που στράφηκαν μετά εναντίον των ιδίων. Στη συνέχεια η Σαουδική Αραβία και εμίρηδες του Κόλπου συνέχισαν, αγκαλιά με το φονικό και διεφθαρμένο σύστημα Κλίντον και Ομπάμα, να υποστηρίζουν λογής γενοκτονίες από οργανώσεις ισλαμιστών.

Οι γενοκτόνοι των Χριστιανών της Μ. Ανατολής γεννήθηκαν με αμερικανική και αραβική υποστήριξη. Αυτή που τέλειωσε η νίκη του Τραμπ, ενώ αδικαίωτο είναι το αίμα του Αμερικανού πρέσβη και άλλων πολιτών των ΗΠΑ στη σφαγή της Βεγγάζης, με ευθύνη της Χίλαρι, που θα έπρεπε και μόνο γι’ αυτό να είναι στη φυλακή. Ολη αυτή η παράλογη πολιτική της Δύσης να υποστηρίζει τον εχθρό της και να διευκολύνει τη διέλευση και εγκατάσταση στο έδαφός μας μαζών αναφομοίωτων παράνομων μεταναστών ή προσφύγων, που τους δημιούργησε αυτή ακριβώς η πολιτική της πιο σκοτεινής συνεργασίας αμερικανικών υπηρεσιών και κέντρων εξουσίας με τη Σ. Αραβία.

Τεράστιο ρόλο έχουν παίξει οι στενότατες οικονομικές σχέσεις του αμερικανικού κατεστημένου με τους Σαούντ. Στη Βοσνία μπορεί κανείς απλά να πει πως πλήρωναν τους Κλίντον για να βομβαρδίζουν Χριστιανούς και να υποστηρίζουν Μουτζαχεντίν. Πουθενά δεν επενδύουν χωρίς πίσω να υπάρχει ή «ουρά» προώθησης του τζιχαντιστικού Ισλάμ. Γι’ αυτό θα πρέπει να είναι ανεπιθύμητες οι επενδύσεις τους και η διείσδυση στην Ελλάδα.

Είναι αδήριτη ανάγκη να αλλάξει όλη η πολιτική της Δύσης απέναντι στο μαχητικό Ισλάμ και στο Μεταναστευτικό. Το μαχητικό Ισλάμ και η υποστήριξη σε αυτό είναι η αιτία των «ροών» και ο εποικισμός της Δύσης από μουσουλμανικές μάζες είναι εργαλείο στα χέρια των τζιχαντιστών. Συντριβή της Σαουδικής Αραβίας σημαίνει προστασία του τρόπου ζωής μας, της ασφάλειάς μας αλλά και προστασία του πλήθους και των απλών μουσουλμάνων που γίνονται θύματα του πολέμου και των δουλεμπόρων.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα