Βουκουρέστι θα λέτε και θα κλαίτε

Η παρακμιακή ελίτ μάς σέρνει σε μία επικίνδυνη ήττα για το όνομα της ΠΓΔΜΑπό τον 
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Αδέρφια, θα σας το κάνω όσο πιο ψιλά μπορώ αυτό που συμβαίνει με τα Σκόπια, όπου κυβερνούν οι σοβινιστές παλαιοναζί του VMRO. Είναι σαν να κινδυνεύει η Τουρκία με διαμελισμό, με ίδρυση κουρδικού κράτους, και η Ελλάδα να σπεύσει να τη… σώσει.
Στα Σκόπια σε λίγα χρόνια η πλειονότητα θα είναι Αλβανοί, ολοένα και πιο πολλοί Σκοπιανοί παίρνουν βουλγαρικά διαβατήρια, αποκηρύσσοντας το ανύπαρκτο «μακεδονικό έθνος», αφού βουλγαρική διάλεκτο μιλούν οι άνθρωποι, υπάρχουν αρκετοί Σέρβοι και περί τους 200.000 Ελληνες, τους οποίους είχαν καταγράψει σε απογραφή στην Κατοχή οι Γερμανοί, αλλά σύμπασα η πολιτική τάξη, με εξαίρεση τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο. Γιατί; Διότι η αναγνώριση της ύπαρξής τους προϋποθέτει καθήκοντα για τα οποία δεν έχει καμία διάθεση η ψευτοελίτ που μας κυβερνά. Μόνο με φράγκα ασχολούνται και ό,τι δεν ενοχλεί τους πάτρωνές τους.

Οι αριστεροί είναι διεθνιστές μηδενιστές και οι φιλελέδες μενουμεευρωπάκηδες Κολωνακίου απλά δεν είναι τίποτα. Είδαμε άλλωστε δεκαετίες τώρα πώς έχουν ανταποκριθεί στα καθήκοντά απέναντι στην ελληνική Εθνική Μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, απέναντι στην ελληνική πλειονότητα στην Κύπρο αλλά και στους Ελληνες της Πόλης, της Ιμβρου, της Τενέδου. Για να μη μιλήσω για τους Κρυπτοχριστιανούς του Πόντου ή τη διακρίβωση της τύχης των Ελλαδιτών και των Κυπρίων αγνοουμένων του Αττίλα Ι και ΙΙ. Η σχεδόν κατά κανόνα ραχατλίδικη, μισελληνική και χωρίς εθνικές αρχές και αξιοπρέπεια διαχείριση της εξουσίας μόνο για ίδιο όφελος φαίνεται από ένα και μόνο ζήτημα. Εχοντας απέναντί μας την κατσαπλιάδικη ηγεσία της Αλβανίας, που ζει από εμάς με τα εμβάσματα, και που τα υλικά των Ενόπλων Δυνάμεών της κάνουν μόνο για να τα πάνε τα αδέρφια μας οι γύφτοι στην ανακύκλωση, δεν έχουν καταφέρει ούτε να φτιάξουν στρατιωτικά κοιμητήρια για τους νεκρούς ήρωές μας του Ελληνοϊταλικού Πολέμου ή έστω να μαζέψουν τα κόκαλά τους και να φτιάξουμε ένα στρατιωτικό κοιμητήριο στην Ελλάδα. Ηρωες που τα κόκαλά τους είναι σκόρπια ή τα τραβάνε τα σκυλιά.

Οι Αθηναίοι εκτέλεσαν τους νικητές στρατηγούς τους διότι έπειτα από νικηφόρα ναυμαχία δεν περισυνέλεξαν τους νεκρούς της πόλης. Εμείς εδώ κάτι περίεργα χλομά τυπάκια, που δεν νίκησαν καν, ποτέ και πουθενά, τα ψηφίζουμε και τα ξαναψηφίζουμε. Αυτά τα ανθρωπάκια τώρα, περιδεείς, από αριστερά ως τραβεστί «κεντροδεξιά», προετοιμάζουν μία εθνική ήττα απέναντι στον πιο αδύναμο αντίπαλό μας, τον οποίο σπεύδουν να σώσουν από τη διάλυση.

Το έργο είχε ξαναπαιχτεί στο Βουκουρέστι και του είχε δώσει εθνικό φινάλε ο Κώστας Καραμανλής, ένας από τους λόγους που είναι άξιος της Πατρίδας και σπάνια αναλαμπή σθένους ηγεσίας υπέρ του εθνικού συμφέροντος.
Τα Σκόπια θέλουν διακαώς την είσοδο στο ΝΑΤΟ με το «Μακεδονία» στο όνομα, διότι, πρώτον, διασφαλίζουν την επιβίωσή τους με τις πλάτες της Συμμαχίας, λέγε με ΗΠΑ, και, δεύτερον, διατηρούν αλώβητο το όχημα του αλυτρωτισμού, ήτοι το όνομα. Η αριστερή μνημονιακή κυβέρνησή μας έσπευσε να αντιταχθεί στις ΗΠΑ εκεί που δεν έπρεπε, για την Ιερουσαλήμ, και δεν θέτει όρους με απειλή βέτο εκεί που θα έπρεπε, στην είσοδο των Σκοπιών στο ΝΑΤΟ. Επρεπε στον ΟΗΕ να συνταχθούμε με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, ανακοινώνοντας τη μετακόμιση της πρεσβείας μας στην Ιερουσαλήμ, και να δηλώσουμε πως η Δημοκρατία του Βαρδάρη θα μπει στο ΝΑΤΟ με την υποστήριξή μας αλλά κράτος με τη λέξη «Μακεδονία» στο όνομά του θα το κοιτάμε ώσπου να διαλυθεί και να διαμοιραστεί στους δικαιούχους, ήτοι η Ελλάδα, η Αλβανία, η Σερβία και η Βουλγαρία.

Με την πατέντα πως είμαστε και οι δύο κληρονόμοι του Μ. Αλεξάνδρου, που συμφώνησαν Τσίπρας και Ζάεφ, και με τη χαζοφιλελέδικη παρέα του Μητσοτάκη να συμφωνεί, η παρακμιακή ελίτ μας μάς σέρνει σε μία ανόητη και επικίνδυνη ήττα, με το 81,9% του λαού να συμφωνεί, ενώ μόνο το 8% δέχεται συμβιβασμό στο όνομα. Προφανώς τόση είναι η επιρροή των αποστολών του μαρασμού.

Νομίζουν πως θα το κάνουν και θα ξεχαστεί λόγω φτώχειας και αγωνίας του λαού για την επιβίωση και πως, αφού παντρέψουμε τον Φρούλη και τον κάνουμε και «μάνα» με νόμο, αφού θα μας μοιράζουν άπαξ ετησίως χαρτζιλίκι και θα τιγκάρουμε στα hot spots, θα περάσουν όλα ντούκου και θα χαθούν στη λήθη, το όνομα της Μακεδονίας μαζί με τη Σμύρνη, την Κερύνεια, τη Γιαλούσα και τη Χειμάρρα που αργοσβήνει. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ δεν έχει το μονοπώλιο του πατριωτισμού. Ευτυχώς για την Πατρίδα, πάνω από το 80% του Εθνους ομοφρονεί σε αυτά. Αυτή η συντριπτική πλειονότητα εγγυάται την αντίσταση και την τιμωρία αυτών που αρπάζουν την ήττα από τα σαγόνια της νίκης και ΔΕΝ θέτει όρους με απειλή βέτο εκεί που πρέπει για την είσοδο των Σκοπίων…

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα