ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ

«Γενναίοι» εβραιομάχοι του διαδικτύου, το εθνικό μας συμφέρον, αλλά και το δίκαιο δεν βρίσκεται στο πλευρό σουνιτών τρομοκρατώνΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Στα δραματικά γεγονότα της Γάζας επαναλήφθηκε άλλο ένα έπος νεοελληνικής παράνοιας. Η Αριστερά και οι συνωμοσιολόγοι του περιθωρίου της Δεξιάς συναντώνται στον αντισημιτισμό, ενώ το ελληνικό εθνικό συμφέρον χάνεται στην ομίχλη της βλακείας και του φανατισμού. Βαριούνται να διαβάσουν κάνα βιβλίο, αλλά βαριούνται και να γκουγκλάρουν με το κινητό, καθώς ανακατεύουν το φραπόγαλο. Δεν μπορείς να κάνεις πολιτική αν δεν ξέρεις Ιστορία και σταθερός φάρος σου πρέπει να είναι το εθνικό συμφέρον κι όχι συνωμοσιολογικές θεωρίες και προλήψεις. 

Τι είναι η Χαμάς και τι κάνει; Η Χαμάς -αρκτικόλεξο του Ισλαμικού Κινήματος Αντίστασης, που αυτοτελώς σημαίνει και ζήλος ή γενναιότητα- είναι παρακλάδι των Αδελφών Μουσουλμάνων της Αιγύπτου. Θεωρούνται τρομοκρατική οργάνωση από την Ε.Ε., τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο κ.λπ. Τύποις, έχει δύο κλάδους: Τον πολιτικό, που κάνει «φιλανθρωπική» κοινωνική δράση, και τον στρατιωτικό, τις Ταξιαρχίες Αλ Κάσεμ. Στην πράξη, είναι ένα πράγμα. Το «φιλανθρωπικό» τμήμα δίνει μπαξίσι κι ένα μηνιαίο βοήθημα στην οικογένεια αυτών που πάνε να αυτοανατιναχθούν κατά στρατιωτών ή αμάχων του Ισραήλ. Διακηρυγμένη θέση τους, η καταστροφή του εβραϊκού κράτους και η εφαρμογή ισλαμικού καθεστώτος στα εδάφη του Ισραήλ, της Γάζας και της Δυτικής Οχθης. Σύμμαχος του Μόσι που μπουζούριασε ο Σίσι, του Μόσι που έκανε γενοκτονία των μονοφυσιτών χριστιανών της Αιγύπτου, η Χαμάς στον πόλεμο στη Συρία πήρε το μέρος των καθαρμάτων της «συριακής αντιπολίτευσης» κατά του Ασαντ και υποστηρίζει τη γενοκτονία των πανάρχαιων χριστιανικών κοινοτήτων της Συρίας. Η μεγαλύτερη αραβική χώρα, κοιτίδα του αραβικού εθνικισμού, η Αίγυπτος, τους θεωρεί εχθρό.

Υπό την εξουσία της εξόντωσε κάθε δυτικότροπο στέλεχος του παλαιστινιακού κινήματος, επέβαλε σκληρό Ισλάμ στις γειτονιές, έκλεισε τα μεικτά σχολεία, απαγόρευσε τις… κούκλες στις βιτρίνες για να μη σκανδαλίζονται οι πιστοί, ενώ δολοφόνησε πολλά στελέχη της ιστορικής Φατάχ, της οργάνωσης του Αραφάτ.
Στρατολογεί παιδιά και εφήβους για βομβιστές αυτοκτονίας, ενώ εξαπολύει συνεχώς τυφλά χτυπήματα κατά αμάχων στο Ισραήλ με πυραύλους Κάσεμ, απλής τεχνολογίας, όμως με βεληνεκές που φτάνει στο Τελ Αβίβ και με κεφαλές δεκάδων κιλών εκρηκτικών.

Οπως όλες οι σκληρές ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις, αδιαφορεί παντελώς για την αξία της ανθρώπινης ζωής και των δικών τηςς ανθρώπων. Πάγια δε τακτική της είναι να προτάσσει γυναικόπαιδα στις ταραχές που προκαλεί στα σύνορα, ώστε μετά οι εικόνες των πτωμάτων και των τραυματιών να χρησιμοποιούνται ως όπλα προπαγάνδας κατά του Ισραήλ. Προχθές κάλεσε ένα πλήθος να περάσει βίαια τα σύνορα, αναγνωρισμένα με την ίδια την υπογραφή των Παλαιστινίων, ο δε αρχηγός της Χαμάς έλεγε στις κάμερες ότι «θα περάσουμε και θα ξεριζώσουμε τις καρδιές των Εβραίων». Την ευθύνη των θυμάτων την έχει η ηγεσία της Χαμάς, που χρησιμοποιεί γυναικόπαιδα ως ασπίδα. Συχνά χρησιμοποιεί σχολεία ως χώρο αποθήκευσης όπλων ή εκτόξευσης πυραύλων. Καμία σοβαρή χώρα δεν θα επέτρεπε σε έναν -έστω και πρωτόγονα, αλλά πάντως οπλισμένο- φανατικό όχλο να καταλύσει τα σύνορά της.

Η δε Χαμάς -θα υπενθυμίσω σε όσους συσκοτίζεται η κρίση τους από το πρωτόγονο μίσος τους για τους Εβραίους- είναι ψυχοπαίδι του Ερντογάν, τον οποίο υποδέχθηκε με πανό που έγραφε «Καλώς ήρθες, νέε Πορθητή» – ευθεία προσβολή προς εμάς τους Ελληνες. Η Αριστερά έχει τα τοτέμ της και μια διαταραχή, που την οδηγεί να ευθυγραμμίζεται με ισλαμοφασίστες τρομοκράτες. Το Ισραήλ μαζί με την Αίγυπτο είναι πλέον φυσικοί σύμμαχοί μας στην περιοχή. Είναι εγκληματικά ανόητο να βλέπω, όμως, πατριώτες να ευθυγραμμίζονται με σκληρούς σουνίτες τρομοκράτες, ομοϊδεάτες του Ερντογάν, και να καθυβρίζουν ένα κράτος που είναι φύσει και θέσει πλέον σύμμαχός μας, γιατί υπερασπίζεται τη γη και τον λαό του.

Αν ο Ερντογάν μαζέψει 100.000 φανατικούς σουνίτες μουσαφιραίους στον Εβρο, από το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία, τη Σομαλία κ.λπ., και αποπειραθούν να μπουκάρουν στην Ελλάδα με μαχαίρια, ματσέτες, μολότοφ, πέτρες, όπλα, ωρυόμενοι «Αλλάχ Ακμπάρ» και «Θα ξεριζώσουμε τις καρδιές των Ελλήνων», τι θα πρέπει να κάνει ο Στρατός μας; Να στήσει κέιτεριγνκ με χαλάλ αρνάκι κους κους, παστουρμαδόπιτες και χουρμάδες;

«Γενναίοι» εβραιομάχοι του διαδικτύου, το εθνικό συμφέρον μας, αλλά και το δίκαιο δεν βρίσκονται στο πλευρό σουνιτών τρομοκρατών. Το Ισραήλ απειλείται από τους Τούρκους και την ισλαμική πλημμυρίδα, όπως κι εμείς. Η ενέργεια, η ΑΟΖ, η ασφάλεια, τα συμφέροντά μας επιβάλλουν τη συνεργασία Ελλάδας και Κύπρου με την Αίγυπτο και το Ισραήλ. Δεν κλέβουν παιδάκια για να τα βάλουν σε βαρέλια με καρφιά για να ζυμώσουν με το αίμα τους τα άζυμα, ούτε οι ραβίνοι στα υπόγεια του Ναού συνωμοτούν νυχθημερόν εναντίον του Ελληνισμού. Το Ισραήλ έχει δίκιο – δεν είναι εχθρός, αλλά παράδειγμα προς μίμηση. Τα κοινά συμφέροντα μας δίνουν μεγάλο πεδίο για να ωφεληθεί το Εθνος μας.

Η καφρίλα, η συνωμοσιολογία, οι προλήψεις, ο μεσαιωνικός αντισημιτισμός και η ευθυγράμμιση με φιλότουρκους σουνίτες τρομοκράτες βλάπτουν το εθνικό συμφέρον. Να είμαστε πατριώτες, να είμαστε ρεαλιστές, να αναζητούμε συμμαχίες που αυξάνουν την ισχύ του Εθνους και ωφελούν την ασφάλεια και την ευημερία του.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα