Κιοτήδες και βλάσφημοι!

Οταν δεν κατονομάζεις το έγκλημα και δεν ζητάς δικαίωση, τότε είσαι ανάξιος να διεκδικείς την ηγεσία του ΕθνουςΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδώτη

Η Ιμβρος είναι από τα μεγάλα και πιο ύπουλα εγκλήματα του τουρκικού ισλαμοφασισμού που συνθέτουν τη Γενοκτονία των Χριστιανών που ζούσαν έως πριν από έναν αιώνα και κάτι στην τουρκική επικράτεια. Στην Αρμενία, στην Ιωνία, στον Πόντο, σε όλη τη Μ. Ασία, όπως και στα Σεπτεμβριανά στην Πόλη, το εργαλείο της Γενοκτονίας ήταν άμεση βία, σφαγές, βιασμοί, λεηλασία. 

Κρατική πολιτική αλλά και με παλλαϊκή συμμετοχή των τουρκικών πληθυσμών. Εδώ υπάρχει συλλογική ευθύνη του τουρκικού λαού, αφού μεγάλες μάζες του συμμετείχαν στα συλλογικά αυτά εγκλήματα, συχνά κατά αθώων παιδιών, γυναικών και γερόντων. Στην Ιμβρο ο τουρκισμός, αυτός ο κεμαλικός πρωτοφασισμός, δάσκαλος του ναζισμού και του φασισμού, όπως το έχει παραδεχθεί ο ίδιος ο Χίτλερ σε προσφώνησή του προς τουρκική αντιπροσωπία που τον επισκέφθηκε για τα γενέθλιά του, ακολούθησε μια άλλη ύπουλη και σατανικά δόλια μέθοδο για να ξεκληρίσει τους 12.000 Ελληνες κατοίκους του πανάρχαιου αυτού ελληνικού τόπου. Τη μετέτρεψαν σε ανοιχτή φυλακή, τόπο εξορίας σκληρών ποινικών. Αμόλησαν ανάμεσα στους φιλήσυχους κατοίκους φονιάδες, ληστές, βιαστές, κλέφτες, κάθε είδους κάθαρμα από το κατακάθι του υποκόσμου.

Ηταν κοινωνικοί λύκοι που τους έβαλαν να ζήσουν ανάμεσα στα πρόβατα. Μαζί με τη γενικότερη καταπιεστική πολιτική του κράτους-συμμορία ήρθαν οι φόνοι, οι βιασμοί, οι ληστείες σε βάρος των «γκιαούρηδων», που έδιωξαν κατά κύματα τους Ελληνες κατοίκους, που τώρα ποια είναι λίγες εκατοντάδες, κάτι παραπάνω από 300 με 400. Περιουσίες εγκαταλείφθηκαν, υφαρπάχτηκαν, λεηλατήθηκαν, χωριά ολόκληρα σωριάστηκαν σε ερείπια, μαζί με τις εκκλησιές μας, όπως το Σχοινούδι.

Το παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στο Κάστρο, εις δόξαν της «καλής γειτονίας» και της «ελληνοτουρκικής φιλίας», ήταν επί δεκαετίες… δημόσια τουαλέτα. Τώρα πια είναι απλά ένα ερειπιώδες χάλασμα.

Πήγε λοιπόν στην Ιμβρο ο επίδοξος πρωθυπουργός, ο ατζέντης των «δικαιωμάτων» των πιο περίεργων παραδείσιων πτηνών της χώρας, που σφάζει παστή ρέγκα στο γόνατο άμα θίξεις κάναν περίεργο. Και τι βρήκε να πει; Πως η Ιμβρος είναι παράδειγμα «ειρηνικής συνύπαρξης» Ελλήνων και Τούρκων! Πήγε στον τόπο της Γενοκτονίας και αυτό βρήκε να πει. Κατάπτυστο και ανιστόρητο, ενδεικτικό της αντίληψής του για αυτά τα πράγματα.

Ο Τσίπρας είχε πει σύμβολο ελληνοτουρκικής φιλίας τη Σμύρνη, τη Σμύρνη της σφαγής, όπου μπορούσες να περπατήσεις στη θάλασσα από τα επιπλέοντα τυμπανιαία πτώματα τις ημέρες της Καταστροφής, και τον είχα κάνει λατέρνα. Ομως ο Τσίπρας είναι τέκνο του βλαπτικού διεθνισμού της Αριστεράς, που υπονόμευε τον πολεμικό αγώνα των παππούδων μου. Σε τι διαφέρει όμως ο Μητσοτάκης; Μόνο στο κολωνακιώτικο τουπέ του κολεγιόπαιδου, αδικαιολόγητο από τα ένσημά του και τις ζαβές ικανότητές του. Η δικαιολογία που δίνουν μερικοί από τους απολογητές του είναι πως «δεν ήθελε να ρίξει λάδι στη φωτιά», «του το ζήτησε ο Πατριάρχης» κ.λπ.
Ο εν ομηρία Πατριάρχης, που ευχήθηκε νίκη στα τουρκικά όπλα στην Αφρίν; Οταν αγνοείς την Ιστορία, τόσο πρόσφατη άλλωστε, και αρνείσαι να κατονομάσεις το έγκλημα, τον δράστη και να ζητήσεις δικαίωση, τότε είσαι πολιτικά κιοτής κι ανάξιος να διεκδικείς την ηγεσία του Εθνους.

Εκτός όμως από τους κιοτήδες έχουμε και τα γιουσουφάκια, που ανήμερα της 19ης Μαΐου, ημέρα που ο Κεμάλ αποβιβάστηκε στη Σαμψούντα και ο κουτσός (Τοπάλ) Οσμάν, ένα κτήνος σπάνιας διαστροφής, άρχισε τη Γενοκτονία του Πόντου, οργάνωσαν στη Θεσσαλονίκη -κάτι άλλα γιουσουφάκια τους έδωσαν άδεια- gay pride. Δεν μπορούν να βάλουν τα παρδαλά τους, τα φτερά και τα στρας και να κουνήσουν την ουρά τους άλλη μέρα για να μας τρίψουν στη μούρη τα αποκλίνοντα γούστα τους και τους ανύπαρκτους κινδύνους για τα «δικαιώματά» τους; Πρέπει αυτό το καρναβάλι να γίνει στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη την ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, πράξη που συνιστά εμπτυσμό της μνήμης των θυμάτων της Γενοκτονίας και των απογόνων τους, αλλά και κάθε Ελληνα με αισθήματα πατριωτισμού και αυτοσεβασμού;

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καταγγέλλει και τους κιοτήδες και τους βλάσφημους. Οι βλαπτικές δηλώσεις των μεν και οι αισχρές και βέβηλες πράξεις των δε αντανακλούν το δημόσιο ήθος μιας ψευτοελίτ που δεν σέβεται κανέναν και τίποτα, που έχει συμφέροντα αντίθετα με του Εθνους. Γι’ αυτό χρέος κάθε πατριώτη είναι να τους καθαιρέσουμε από κάθε αξίωμα και επιρροή και να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπεια της κοινωνίας, τιμώντας τους νεκρούς μας και διεκδικώντας την αποκατάσταση των δικαίων του Ελληνισμού και των σταθερών συμφερόντων του έναντι κάθε εχθρού.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα