Gauleiter και κομιτατζήδες

Το πραξικόπημα στην Ιταλία και η επερχόμενη προδοσία με τα ΣκόπιαΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Αυτό που συμβαίνει στην Ιταλία είναι εικόνα και από το δικό μας σκοτεινό μέλλον. Η λαϊκή ετυμηγορία ενός μεγάλου ευρωπαϊκού Εθνους, μέλους των G8, με βιομηχανία και γενικά οικονομικά μεγέθη πολλαπλάσια από τα δικά μας, ακυρώνεται από ένα νομιμοφανές πραξικόπημα, στο οποίο συμπράττει ο ανώτατος άρχων, ενώ ο ιταλικός λαός δέχεται σωρεία παρεμβάσεων και απειλών, με αποκορύφωμα την παράδοση της εντολής σχηματισμού σε έναν μεγαλοϋπάλληλο του ΔΝΤ και του διεθνούς τραπεζικού συστήματος και, φυσικά, τις κατάπτυστες δηλώσεις Ετινγκερ, ντροπή για τις Αρχές και τον πολιτισμό της Ευρώπης, πως «οι αγορές θα μάθουν τους Ιταλούς να ψηφίζουν»!

Διπλή όμως ντροπή είναι όσοι Ελληνες επιχαίρουν ή σιωπούν για την αυταρχική παρέμβαση στη δημοκρατική βούληση ενός ολόκληρου ευρωπαϊκού Εθνους. Διαβάζω δε σχόλια όπου παρατρεχάμενοι του Μητσοτάκη και λιμά του «μηδενιστικού τόξου» δικαιολογούν την κατάλυση κάθε έννοιας δημοκρατίας αξιολογώντας τη «σοβαρότητα» των κυβερνητικών εταίρων και του υπουργού Οικονομικών που επέλεξε. Φιλελεύθεροι από τα Lidl. Οι δε γκράντε κυβερνώντες αριστεροί μας κάνουν γαργάρες με γερμανικό γαρμπίλι οδοποιίας για το Ιταλικό Αγος, ενώ έχουν εμπλακεί σε μια ντροπιαστική διαπραγμάτευση με τους επιγόνους των κομιτατζήδων, γλυκοκοιτώντας το εδώλιο του κατηγορουμένου. Κι ο Πάνος παίζει το άγαλμα στο Μονακό.

Ερχεται όμως το δίλημμα που δεν θα μπορεί να διασκεδάσει και να προσπεράσει, όπου θα κριθεί τελειωτικά η πολιτική του επιβίωση, εάν συνεχίσει να παρέχει την πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ. Το εν εξελίξει νομιμοφανές πραξικόπημα κατά του ιταλικού λαού καθιστά επιτακτικότερη από ποτέ την ανάγκη να ξηλωθεί το σημερινό ολιγαρχικό και αυταρχικό μόρφωμα της Ε.Ε. και να αντικατασταθεί από μία συμμαχία ελεύθερων Εθνών χωρίς τη γερμανική ελίτ για νταβατζή, με μια συνεννόηση όλων των ανερχόμενων πατριωτικών δυνάμεων της Ευρώπης, ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και την «πολιτική ορθότητα» αυτού του γιάπικου ολοκληρωτισμού που κυβερνά την Ε.Ε.

Σήμερα, έχουμε ένα ολοκληρωτικό διευθυντήριο από χρυσοκάνθαρους αντιευρωπαίους, χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση, το οποίο επιδοτεί τον ισλαμικό εποικισμό, συνθλίβει τα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών και ποδηγετεί τους πάντες και τα πάντα στα στενά συμφέροντα της γερμανικής ελίτ, τα οποία είναι ενάντια στα αληθινά συμφέροντα και του γερμανικού λαού. Γιατί να ξοδεύουμε χρόνο και χαρτί για εκλογές, μισθούς για βουλευτές και άλλα περιττά; Να διορίζουν απευθείας οι επίτροποι ή, ακόμη καλύτερα, η καγκελάριος τους προτέκτορες των Gau, σε συνεννόηση φυσικά με την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.

Αυτή δεν είναι η Ευρώπη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Ντε Γκωλ, του Ζισκάρ Ντ’ Εσταίν, του Αντενάουερ, του Χέλμουτ Σμιτ κ.ά. Οι ιδρυτές της Ενωσης Ανθρακα και Χάλυβα και της μετέπειτα ΕΟΚ δεν οραματίστηκαν αυτό το ολοκληρωτικό μόρφωμα, το οποίο στρέφεται ολοένα και περισσότερο κατά των ευρωπαϊκών Εθνών, της ταυτότητάς τους, της ασφάλειας και της δημοκρατικής λειτουργίας των κρατών τους, του Χριστιανισμού. Οποιοι επιχαίρουν δεν είναι «ρεαλιστές». Είναι δούλοι και οπαδοί των πιο αντιευρωπαϊκών και αντιδημοκρατικών ιδεών πρακτικών. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ έχει διαλέξει στρατόπεδο, με τις δυνάμεις των αληθινών Ευρωπαϊκών Ιδεών, τις δυνάμεις της Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας.

Σε τι άραγε οφείλεται και η ιλιγγιώδους ταχύτητας πρεμούρα της κυβέρνησής μας να συμφωνήσει στο ελεεινό «Βόρεια Μακεδονία»; Τις ιδεοληψίες και τους ΣΝΟΦίτικους σκελετούς στην ντουλάπα της Αριστεράς τους ξέρουμε. Εδώ μερικοί συριζαίοι στον ελάχιστο χρόνο που χρειάστηκε για να απορρίψει ο πρωθυπουργός τη «Μακεδονία του Ιλιντεν» πρόλαβαν να τοποθετηθούν υπέρ. Λέγεται όμως πως υπάρχει και γερμανικό κεφαλοκλείδωμα. Εκτός από την οικονομία, τώρα και στα εθνικά.

Ο πρωθυπουργός κι ο υπουργός του επί των Εξωτερικών θα πρέπει να γνωρίζουν τα ακόλουθα: ακόμη κι αν βρουν μια πλειοψηφία επίορκων βουλευτών, μαζεύοντας τους μπακακαίους του Σταύρου και διάφορους άλλους, -ο Μητσοτάκης άλλωστε συμφωνεί με τη σύνθετη ονομασία-, η λαϊκή αντίδραση θα είναι τέτοια που δεν θα μπορεί να ηττηθεί με τη γνωστή προπαγάνδα και τις χυδαιολογίες. Οσες φορές κι αν μας πουν «φασίστες», το 1.000.000 δεν γίνεται 100.000. Εχουν μετρήσεις από τις οποίες ξέρουν πως ο λαός ιεραρχεί τα εθνικά ζητήματα πολύ ψηλότερα από την τσέπη του. Μια τέτοια ιταμή συμφωνία συνιστά λόγο παραπομπής στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για όποιους τη διαπραγματεύτηκαν και την ψηφίσουν, θα ενθαρρύνει τον σοβινισμό των Σκοπίων, όπου στα πολιτικά επιτελεία κυριαρχούν απόγονοι των προδοτών που σήκωσαν όπλα κατά της Ελλάδας κι όσους δεν σκοτώσαμε και ξέφυγαν, τους αφαιρέσαμε την ιθαγένεια.

Αντίθετα, ο πρωθυπουργός, εάν έχει στοιχειώδες ένστικτο πολιτικής επιβίωσης, τη θεμιτή φιλοδοξία μιας αξιοπρεπούς υστεροφημίας, λίγη ιστορική γνώση και επιθυμία για πολιτικά κέρδη, οφείλει να κάνει πατριωτική έξοδο από το πρόβλημα, βάζοντας βέτο στην ένταξή τους στο ΝΑΤΟ και να αφήσει τον Μητσοτάκη με τον «μουτζούρη» της σύνθετης ονομασίας στο χέρι. Αλλιώς θα του κάνει παρέα σε μια πολύ κακή σελίδα της Ελληνικής Ιστορίας, αφού περάσει και από δικαστικό έλεγχο. Τη γλίτωσε από την παραλίγο χρεοκοπία και θα το βρει από το Σκοπιανό.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα