Πανδαισία Μουντιάλ στην ΕΡΤ

Επί ποδός η δημόσια τηλεόραση για το μεγάλο αθλητικό γεγονός, που κάνει πρεμιέρα αύριοΑπό τη
Μαρία Ανδρέου

Αυλαία… για τη στρογγυλή θεά που δονεί την υφήλιο και τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και βάζει γκολ στην τηλεθέαση! Οι καλύτερες ομάδες στο κόσμου, από τη Γερμανία μέχρι την Βραζιλία, την Ισπανία, την Αργεντινή, το Μεξικό, την Πορτογαλία αναμένεται να προσφέρουν συναρπαστικό θέαμα στον κόσμο.

Αρωμα Μουντιάλ θα έχουν τα προγράμματα της ΕΡΤ για 31 ημέρες του καλοκαιριού (14/6-15/7/2018), με μεταδόσεις και ειδικές εκπομπές μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ1, της ΕΡΤ2, της ΕΡΤ3, της ΕΡΤHD, της υβριδικής πλατφόρμας και του διαδικτύου. Επίσης, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ξανά από την ΕΡΤ Hybrid και το ert.gr τους αγώνες που επιθυμούν.

Η ΕΡΤ1 θα είναι το κύριο κανάλι των μεταδόσεων των αγώνων, που είναι συνολικά 64, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, με την τελετή έναρξης στις 17.30 και τη μετάδοση του αγώνα Ρωσία – Σαουδική Αραβία στις 18.00 από το Στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας.
Στην τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, από 25 έως 28 Ιουνίου 2018, μπαίνει στο παιχνίδι και η ΕΡΤ2 με τη μετάδοση των αγώνων που διεξάγονται στις 17.00 και τις 21.00, παράλληλα με τους αντίστοιχους της ΕΡΤ1. Κάθε βράδυ, στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤ3 θα μεταδίδουν σε μαγνητοσκόπηση αγώνες. Επίσης, το επόμενο πρωί στις 11.00 η ΕΡΤ3 θα μεταδίδει σε μαγνητοσκόπηση αγώνα που έχει διεξαχθεί την προηγούμενη ημέρα.

Πλούσιο μενού εκπομπών περιλαμβάνουν τα κανάλια της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Στην πρώτη φάση, στις 17.00 και τις 20.00 η ΕΡΤ1 θα παρουσιάζει την εκπομπή «Μικτή Ζώνη», ως pre game και post game των μεσημεριανών και των απογευματινών αγώνων, με παρουσιαστές τους Πέτρο Μαυρογιαννίδη, Βασίλη Μπακόπουλο και Κατερίνα Αναστασοπούλου. Η κλασική βραδινή εκπομπή του Μουντιάλ με τίτλο «Ωρα Μουντιάλ» θα μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 23.00, με παρουσιαστές τους Γιώργο Λυκουρόπουλο και Περικλή Μακρή, και θα περιλαμβάνει την ανασκόπηση της ημέρας, ειδικά θέματα, ρεπορτάζ και σχολιασμό από εξαιρετικούς καλεσμένους.

Επίσης, από την Πέμπτη 14 Ιουνίου έως και την Κυριακή 15 Ιουλίου στην ΕΡΤ3 θα μεταδίδεται καθημερινά, καθώς και τα Σαββατοκύριακα, η αθλητική εκπομπή «Ο κόσμος των σπορ πάει Μουντιάλ!», με παρουσιαστές τους Πάνο Μπλέτσο, Γιώργο Τραπεζανίδη και Δημήτρη Δραγώγια.
Στα γήπεδα της Ρωσίας θα βρεθούν για τα πιο σημαντικά παιχνίδια της διοργάνωσης έξι απεσταλμένοι της ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, οι Ιωσήφ Νικολάου, Πέτρος Μαυρογιαννίδης, Βασίλης Μπακόπουλος, Γιώργος Τραπεζανίδης, Γιάννης Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Χαϊκάλης, ενώ μόνιμη ανταπόκριση από τη Μόσχα για όλες τις ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ θα δίνει καθημερινά σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης ο Ιωσήφ Νικολάου.

Τους αγώνες θα περιγράφουν, επίσης, οι Ηλίας Χριστογιαννόπουλος, Περικλής Μακρής, Μίλτος Θεοδοσίου, Γιάννης Σαντοριναίος, Νίκος Οικονομόπουλος και Κώστας Χαλβατσιώτης.

Παιχνίδι με Μητσικώστα

Διαθέσιμες για τους φιλάθλους θα είναι από τις 14 Ιουνίου έως και τις 31 Ιουλίου 2018 στο ert.gr όλες οι εκπομπές και οι μεταδόσεις των αγώνων για τους φίλους του ποδοσφαίρου, που δεν θέλουν να χάσουν ούτε στιγμή από το μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού. Εν τω μεταξύ, με σποτ στα οποία θα πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Μητσικώστας η ΕΡΤ θα μυήσει τους τηλεθεατές στις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η υβριδική τηλεόραση για το Μουντιάλ. Για την ιστορία, το κόστος του περιεχομένου για το Μουντιάλ, που εξασφάλισε η ΕΡΤ από τη FIFA, ανήλθε στα 375.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα