Ο Παύλος ζει…

Δεν το λες διχασμό όταν από τη μια είναι ένα ιδεοληπτικό 3% κι από την άλλη το 97% όλων ημών των υπολοίπων

Από τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Zούμε μια νέα εποχή ψυχεδέλειας. Τα ναρκωτικά πολλά στην πιάτσα, ως γνωστόν, δεν είναι της μόδας τα παντελόνια καμπάνα και τα τεράστια πέτα αλλά βλέπουμε διάφορα τρελά να συμβαίνουν, όπως τότε που το LSD πήγαινε σύννεφο. Προχθές ο διευθυντής της «Αυγής» δίπλα μου υπερασπιζόταν το ΝΑΤΟ. Απέναντί μου η Αυλωνίτου επεσήμανε εμβριθώς πως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη χώρα είναι από την Τουρκία και πρέπει να ιεραρχούμε τις απειλές και να σταματήσουμε την επιρροή του Ερντογάν στα Σκόπια. Διαβάζουν δε Πηνελόπη Δέλτα, μπας και βρουν επιχειρήματα, όπως εκείνο το «μακεδονίτικα» που τσαμπουνάνε χαιρέκακα, σαν ιστοριοδίφες του VMRO, παραγνωρίζοντας δολίως το συνολικό πνεύμα και γράμμα της ηγερίας του Ελληνικού Εθνικού Κινήματος. Νομίζω πως, εάν συνεχίσουν έτσι, θα ανασυστήσουν και τα ΤΕΑ και θα αποστηθίζουν Περικλή Γιαννόπουλο για να πείσουν πως είναι καλή η συμφωνία. O δε Σταύρος, κατά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έχει πάει από μεσοβδόμαδα με τα μπακακάκια του στις Πρέσπες κι έχουν κατασκηνώσει για να υπογράψουν και αυτοί με τα δυο χέρια.

Πέραν του κωμικοτραγικού του πράγματος, ας τα βάλουμε σε τάξη. Διχασμός είναι όταν από τη μια είμαστε οι μισοί κι από την άλλη οι άλλοι μισοί. Οταν από τη μια είναι ένα ιδεοληπτικό 3% ανακυκλωμένων σταλινικών, τροτσκιστών, αναρχοπερίεργων, δειλών νεοφιλελέδων κρυπτοαριστερών κι εν γένει αυτή η ιδιόρρυθμη ανακυκλωμένη αριστεράντζα, που επειδή απώλεσαν την αριστερή παρθενία τους από τους καπιταλιστές δανειστές στην οικονομία, θέλουν να κάνουν ρελάνς για το ονόρε τους με γενική έφοδο του πολιτισμικού μαρξισμού κατά του Εθνους, της Ιστορίας του, της διαχρονίας του, της Ορθόδοξης πίστης του και εν γένει της ταυτότητάς του, κι από την άλλη είναι το 97% όλων ημών των υπολοίπων, τότε δεν το λες διχασμό. Τυραννία της μειοψηφίας λέγεται, αντισυνταγματικό νομιμοφανές πραξικόπημα και άλλα πολλά και δεν τους σώζει κανένας Μπαρμπαρούσης, επειδή τους πέταξε στα μούτρα αυτό που σκέφτεται ένα ποσοστό ακόμη κι αριστερής προέλευσης πατριωτών, που είναι όμως Μακεδόνες, Πόντιοι ή, τέλος πάντων, ανεξαρτήτως καταγωγής τίμιοι νοικοκυραίοι που αγαπούν τη γη που πατούν και τιμούν το αίμα που την έχει ποτίσει. Τέτοιες ατάκες ικανοποιούν το θυμικό πολλών και συσπειρώνουν την ψευτοελίτ, αλλά η βλάβη των εθνικών συμφερόντων από την επαίσχυντη συμφωνία και διαπραγμάτευση δεν γίνεται μικρότερη από τις οιμωγές τους για «εσχάτη προδοσία», όταν έχουν κάνει το Σύνταγμα κομφετί.

Θα το ξαναπώ. Ακόμη κι αν τρελαθούμε όλοι, το 99,9% και υπό την επήρεια της «φαρμακευτικής κάνναβης», της ΕΡΤ, της «Αυγής», της «Εφημερίδας των Συντακτών» και όλων των αποστόλων του μαρασμού αποφασίσουμε να εκχωρήσουμε την πατρώα κληρονομιά μας στους Σκοπιανούς, στους Τσάμηδες, στους Τούρκους ισλαμοφασίστες και σε όποιον εχθρό περνάει απέξω, αντί μιας ψωραλέας επιμήκυνσης, για τις συντάξεις, για δυο καπάκια πίτουρα ή από Σνοφίτικη κατσαπλιάδικη νοσταλγία και το ψηφίσουμε ομόφωνα στη Βουλή και το επικυρώσουμε σε δημοψήφισμα με 99,99999 % και ένας (1), μόνον ένας, βοσκός στην Πίνδο, διαφωνεί, τότε όλη η εθνική αλλά και τυπική νομιμότητα είναι με αυτόν τον έναν, που γερμένος πάνω στην κάπα του ατενίζει τα βουνά της Κλεφτουριάς και ακούει τα κουδούνια από τα πρόβατά του κι όλοι οι υπόλοιποι είμαστε παράνομοι, απάτριδες και προδότες. Κι έχει το δικαίωμα αυτός ο Ενας να ξεκρεμάσει τα κουδούνια από το ποίμνιό του και να τα κρεμάσει στους παχείς σβέρκους της ψευτοελίτ και σε όλους όσους παραβιάζουν το Σύνταγμα και ξεπουλάνε τα πάντα και σε αυτούς που τους ψηφίζουν και σε αυτούς που τους φυλάνε τσίλιες ή απράγμονες κοιτούν το έγκλημα, όπως οι αγελάδες τα τρένα να περνούν…

Ο Παύλος ζει, ρε! Αλλά όχι αυτός που νομίζετε. Και θα σας τιμωρήσει…

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα