Πόσο κάνουν τα κόκαλα του Αγρα;

Για ποιον λόγο έβγαλαν στη διατίμηση τη Μακεδονία οι συριζαίοιΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Γιατί το έκαναν αυτό οι συριζαίοι; Γιατί βγάλανε στη διατίμηση τη Μακεδονία;
Πρώτον, και βοά γι’ αυτό η επιλογή του τόπου του εγκλήματος, οι Ψαράδες Πρεσπών. Διότι πληρώνουν τα γραμμάτια που είχε υπογράψει ο Ζαχαριάδης και η ελληνική Αριστερά στο ΝΟΦ, στον διάδοχο του εξίσου προδοτικού ΣΝΟΦ, στον ίδιο ακριβώς τόπο. Αυτή η αποσχιστική σλαβόφρονη οργάνωση ήταν η τελευταία εφεδρεία του ΔΣΕ, που ούτε Δημοκρατικός ήταν, ούτε Ελληνικός, ούτε Στρατός. Οταν έπεφτε ο Γράμμος, το 75% των στασιαστών ανταρτών ήταν ΝΟΦίτες, ξένοι, ανακυκλωμένοι δωσίλογοι της Οχράνα και του VMRO του Μιχαήλοφ, πριν με τα SS, μετά με τους κομμουνιστές. Απλά, για να ξέρουμε, κ. Κοντονή, ποιοι κάνουν νταραβέρια με χιτλερικούς και φασίστες.

Ο ένας λόγος, λοιπόν, για τη μειοδοσία είναι πως η αριστερίστικη μνημονιακή κυβέρνησή μας υλοποιεί βήμα βήμα την κατάπτυστη απόφαση της Ε΄ Ολομέλειας για την «εθνική αποκατάσταση» των «Μακεδόνων»-μαϊμού.
Ο άλλος λόγος είναι ακόμη πιο άθλιος, πεζός και φτηνός, χωρίς το περίχυμα έστω του μισελληνικού και κατσαπλιάδικου διεθνισμού. Το κάνουν διότι Γερμανοί και Αμερικανοί τούς έχουν υποσχεθεί επιμήκυνση του χρέους και ολιγόμηνη παράταση των περικοπών των συντάξεων, που κανονικά θα γίνουν από 1/1/2019. Στόχος; Με την επιμήκυνση θα μειωθούν οι δόσεις για το χρέος, ώστε να περισσέψουν μερικά δισεκατομμύρια που θα διατεθούν για «αγορά» ψήφων μέσω επιδομάτων, αυξήσεων κ.λπ., ώστε να αποπειραθούν μείωση της εκλογικής διαφοράς και, ει δυνατόν, νίκη. Δηλαδή, πουλήσανε τη Μακεδονία και τα εθνικά συμφέροντα κανονικότατα για λεφτά και για να ικανοποιήσουν τις παλαιοκομμουνιστικές ιδεοληψίες τους.

Ονειρεύονται. Νομίζουν πως ο μιθριδατισμός θα νικήσει, πως θα μας εξοικειώσουν με την αθλιότητα του εγκλήματος και της συναλλαγής και πως οι Ελληνες, όλοι μας, όχι μόνον οι Μακεδόνες, θα πάρουμε τα αργύρια της προδοσίας, π.χ. ένα «επίδομα Πήλιου Γούση».
Πόσο κάνουν τα κόκαλα του Τέλλου Αγρα; Πόσο πάει το αίμα του Παύλου Μελά και των συντρόφων του στον αγώνα; Οι εθνομηδενιστές, όμως, δεν καταλαβαίνουν από αυτά, διότι απλούστατα δεν πιστεύουν στο Εθνος και στους ήρωές του και θέλουν με ύπουλο τρόπο να διαρρήξουν την ενότητά του, Ιστορική και γεωγραφική. Η επαίσχυντη συμφωνία ανοίγει τον δρόμο για τεράστιες ζημίες στα εθνικά συμφέροντα. Καταρχάς, δέχεται πως υπάρχει εκατέρωθεν σωβινισμός, εκδηλώσεις που θα πρέπει να αποφεύγουμε αμφότεροι και δέσμευση για μεικτή επιτροπή, που θα αλλάξει τα σχολικά βιβλία.

Από πού κι ως πού αυτός ο συμψηφισμός; Ισα κι όμοια οι ήρωές μας με τους κομιτατζήδες; Και τι «σωβινιστικό» έχουμε εμείς να αφαιρέσουμε από τα βιβλία μας; Προφανώς, τον Παύλο Μελά και τον Μακεδονικό Αγώνα.
Το δε πράγμα γίνεται όλο και πιο ζοφερό, αφού, όπως φαίνεται, οι Γερμανοί, που «είναι φίλοι μας, θέλουν το καλό μας», συνδέουν τις οικονομικές παροχές και διευκολύνσεις όχι μόνο με το ξεβράκωμά μας στο Σκοπιανό, αλλά και με το να δεχτούμε πίσω καμιά 350.000 λαθραίους, μαζί με την Ιταλία. Για τους μηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, βέβαια, αυτό σημαίνει μπίζνες για τις ΜΚΟ όλων των καλόπαιδών του αλλά και του Σόρος και επιτάχυνση του επιδοτούμενου ισλαμικού εποικισμού. Αρα, δεν πουλάνε απλά τη Μακεδονία, αλλά παζαρεύουν τον ιστό και την ταυτότητα όλης της ελληνικής κοινωνίας.

Τον δρόμο για τις Πρέσπες τον άνοιξε και η κουτοπόνηρη στάση της Ν.Δ. για σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις, που νόθευσε την ξεκάθαρη θέση του Συμβουλίου Αρχηγών του 1992. Μόνη εξιλέωση της ηγεσίας της Ν.Δ. για τη συνευθύνη της, ώστε να διαψευσθεί εμπράκτως και το δημοσίευμα της «FAZ», είναι η ξεκάθαρη δέσμευση του Μητσοτάκη πως, αν δεν περάσει και από ελληνικό δημοψήφισμα, θα καταγγείλει τη συμφωνία και δεν θα την εφαρμόσει ποτέ. Αλλιώς, ο Τσίπρας πήρε τη γραβάτα κι ο Μητσοτάκης θα πάρει μανικετόκουμπα με τη μούρη του Ιβάν Μιχαήλοφ.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα