Κάλλιο «φασίστας» παρά γιουσουφάκι

Θέλουν να προλάβουν να ικανοποιήσουν όλα τα μηδενιστικά ντέρτια τουςΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Η κυβέρνηση και ο σκληρός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ το απολαμβάνουν. Προκαλούν μια σειρά από σοκ στην κοινωνία, όπως με το κουρελόχαρτο των Πρεσπών, με το οποίο, όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις, διαφωνούν ακόμη και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό που ξεπερνά το 50%, ενώ στους κεντροδεξιούς το ποσοστό ξεπερνά το 70% και στους δεξιούς χωρίς στέβια γίνεται ποσοστό τύπου Μπρέζνιεφ σε εκλογές στην ΕΣΣΔ, αλλά αληθινό. Μόνο στους μπακακαίους του Σταύρου, στους Αυγίτες (συντάκτες της «Αυγής»), στις ΜΚΟ του Σόρος εν Ελλάδι, στα άδυτα του Μητσοτακέικου, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σε μια πτέρυγα στον Κορυδαλλό και στον ΣΚΑΪ γουστάρουν πλειοψηφικώς τη συμφωνία «νεκρανάστασης» της Ε’ Ολομέλειας. Ολοι μαζί βγάζουν – δεν βγάζουν δήμαρχο στη Γαύδο.

Οι μνημονιακοί αριστεριστές της κυβέρνησης, με πρώτο πρώτο τον ιμιτασιόν Γκρομίκο μας, ηδονίζονται να επιβάλλουν ως κυβερνητική πολιτική πράγματα που πριν, αν τα έλεγαν, θα παρατηρείτο διαρκής έλλειψη στο πρόβειο γιαούρτι με πέτσα και στις ώριμες ντομάτες.
Εχοντας γίνει οδαλίσκες των Γερμανών, του ΔΝΤ, του «ιμπεριαλισμού και καπιταλισμού», ξεχαρμανιάζουν για το αριστερό ονόρε τους, βάζοντας παιδάκια στα σχολεία να αναρωτηθούν «είσαι αγόρι ή κορίτσι;», οργανώνουν «εβδομάδα έμφυλων ταυτοτήτων» σε 13χρονα, κουβαλάνε τη Συγγρού στη Βουλή για πανηγύρια θεσμικών τερατουργημάτων, αβαντάρουν και προσκυνούν τον εθνικισμό των ψευτομακεδόνων, των Αλβανών, των Τούρκων, ενώ την ίδια στιγμή καθυβρίζουν τον πατριωτισμό των Ελλήνων και χλευάζουν και συκοφαντούν ως «ετερόκλητο όχλο», «ακροδεξιούς», «φασίστες» κ.λπ. την πλειονότητα του λαού, υπερπροβάλλοντας τους τραμπουκισμούς μιας ασήμαντης δράκας ηλίθιων αντισημιτών, που λειτουργούν ως προβοκάτορες. Στην ουσία, το γκουβέρνο λέει: «Ή με εμάς ή “φασίστας”».

Οι κομμουνιστές, οι original του ΚΚΕ ή οι ντεμέκ και εκφυλισμένοι μαρξίζοντες, όπως του ΣΥΡΙΖΑ και των εξαρχειώτικων αναρχοπαραφυάδων του, έχουν παράδοση στην ύβρη και τη συκοφαντία. Εχουν εξασκηθεί πρωτίστως μεταξύ τους. Τι μπινελίκι έχουν σούρει σε ιστορικά στελέχη τους με αφορμές από σοβαρά γεγονότα έως συγκρούσεις κατά την ερμηνεία της βαρεμένης σολομωνικής τους δεν λέγεται. Τους Ελληνες αρχειομαρξιστές και αναρχικούς αυτοί τους έφαγαν, πιο άγρια απ’ ό,τι οι ύαινες το θήραμά τους. Η αγριότητα της βίας και η χυδαιότητα της ρητορικής, με τις οποίες φέρθηκαν ο ένας στον άλλον από το 1918, που αυτή η πνευματική ψώρα κόλλησε οργανωμένα τους πρώτους Ελληνες, δεν λέγονται. Αυτά που σούρανε του Αρη Βελουχιώτη ή Θανάση Κλάρα οι ίδιοι οι σύντροφοί του δεν του τα είπαν ούτε οι «μοναρχοφασίστες» που κρέμασαν το άτυχο κεφάλι του σ’ εκείνο τον φανοστάτη των Τρικάλων. «Ούτε ψωμί ούτε νερό στον δηλωσία “Μιζέρια” Αρη». Υστερα από 73 χρόνια τον «αποκατέστησαν». Μην παραπονιέστε, λοιπόν, για τις καθυστερήσεις στην αστική Δικαιοσύνη. Κάντε διαδικτυακώς ένα ανθολόγιο με αυτά με τα οποία Λαφαζάνης, Στρατούλης και Ζωζώκα στολίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τούμπαλιν. Εχει γράψει κατά των πρώην συντρόφων του κάτι επικά χολερικά η γκρούπι της Μενεγάκη από τα υπόγεια του Μαξίμου, που μάλωσε με την «γκόμενά» του, διότι αυτή έχει πάει Στρατό, ενώ εκείνος όχι.

Είναι μια παράδοση ανθρωποφαγίας, συκοφαντίας και σκατοψυχιάς, την οποία τηρούν ευλαβικά οι βαμμένοι «σύντροφοι» και ο «χώρος» – όπου «χώρος» είναι όλοι οι λούμπεν που έβγαλε στον αφρό ο ΣΥΡΙΖΑ, αναδεύοντας τον κοινωνικό βούρκο με το ξύλο της εξουσίας.
Και, όταν χρειάζεται, γράφουν στα παλιά τους παπούτσια και την πλειοψηφία και τη νομιμότητα, διότι πιστεύουν ότι, ακόμη κι αν αυτοί είναι τρεις κι όλοι, οι υπόλοιποι 10.000.013 έχουν το ανύπαρκτο «ηθικό πλεονέκτημα» και φυσικά κατά βάθος κανέναν σεβασμό σε Σύνταγμα και νόμους του «αστικού κράτους», ενώ έχουν αλλεργία σε οτιδήποτε με το επίθετο «Εθνικό» και σε οτιδήποτε φορά στολή. Θέλουν να προλάβουν να ξεχαρβαλώσουν τα πάντα, να ικανοποιήσουν όλα τους τα μηδενιστικά ντέρτια, ώστε, όταν πέσουν, να έχουν αφήσει πίσω τους χάος. Διότι για την Αριστερά το χάος είναι πολιτικό εργαλείο, όπως και η φτώχεια, η ισοπέδωση της μεσαίας τάξης και η αποδόμηση του Εθνους και του Εθνους-Κράτους πολιτική επιδίωξή τους ενός αιώνα. Εκεί συναντώνται, ως παράδοξοι συνοδοιπόροι, με τους νεοφιλελεύθερους παγκοσμιοποιητές και την ψευτοελίτ δούλα τους, διότι κι αυτοί επιδιώκουν διάλυση του Εθνους, ισοπέδωση των εργαζομένων και χάος, μέσα στο οποίο θα «αυτορρυθμίζονται» όπως τους καπνίσει. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ είναι απέναντι σε όλο αυτό το κύμα της μηδενιστικής παρακμής.

Είμαστε εκεί όπου είναι η ψυχή των Ελλήνων, στα βαλλόμενα τείχη του Εθνους-Κράτους, που υπονομεύει και η διεφθαρμένη Σοβιετική Ευρωπαϊκή Ενωση, και εκεί θα μείνουμε…

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα