Δίδυμο της φωτιάς

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα αγωνιστούν μαζί στο τουρνουά «Hopman Cup»Από τη
Μαρία Τσίχλα

Ομάδα-φωτιά θα κατεβάσει η Ελλάδα στο «Hopman Cup»! Υστερα από 17 χρόνια η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί στο συγκεκριμένο τουρνουά τένις, καθώς οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Ο 20χρονος, Νο 15 της παγκόσμιας κατάταξης, το είχε προαναγγείλει σε ιντερνετική κουβέντα που είχε με τους διαδικτυακούς φίλους του και χθες ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση. 

Μάλιστα, η είδηση της ελληνικής σύμπραξης ξεσήκωσε τα social media, καθώς τόσο ο Τσιτσιπάς όσο και η Σάκκαρη είναι ιδιαίτερα αγαπητοί. Το νέο αίμα του τένις, που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, θα παλέψει για το τρόπαιο στις αρχές του 2019 και θα βρει απέναντί του σπουδαία δίδυμα, όπως αυτά των Φέντερερ – Μπέντσιτς, Ζβέρεφ – Κέρμπερ και Φερέρ – Μουγουρούθα.

Οκτώ ομάδες

Το ανεπίσημο τουρνουά θα διεξαχθεί στο Περθ της Αυστραλίας από τις 31 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου του 2019 (λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Αυστραλιανού Οπεν) με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων. Η μοναδική φορά που η Ελλάδα έλαβε μέρος στη διοργάνωση των μικρών ομάδων ήταν το 2002, όταν συνεργάστηκαν η Δανιηλίδου και ο Μαζαράκης.

Σχετικά με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ηττήθηκε από τον Γκοφέν (2-0) στο Μάστερς του Σινσινάτι. «Ενιωθα ότι δεν είχα αρκετό κίνητρο. Ενιωσα ότι το μυαλό μου έλεγε ψέματα, ότι ήθελα να κερδίσω, αλλά την ίδια στιγμή δεν ήταν και τόσο σημαντικό για εμένα. Και αυτό ήταν ανησυχητικό» ανέφερε μετά την ήττα του ο 20χρονος τενίστας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα