Υπουργείο Προστασίας Ελληνικής Μειονότητας

Εάν συνεχιστεί η μαζική μετανάστευση των νέων, δεν απέχει πολύ η στιγμή που η μηδενιστική Αριστερά και οι ΜΚΟτζήδες θα βάλουν τους Ελληνες στο κέντρο της ανιδιοτελούς δράσης τουςΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Αδέρφια, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα καλά νέα. Εάν συνεχίσουμε την πολιτική της κάλυψης από τα ασφαλιστικά ταμεία μερικών εκτρώσεων τον χρόνο, αλλά ούτε μιας εξωσωματικής. Αν συνεχίσουμε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, του καλωσορίσματος και της επιδότησης του ισλαμικού εποικισμού της Πατρίδας και της χορήγησης της ελληνικής υπηκοότητας με κουτσοαπάντηση τεστ 20 ερωτήσεων στις 30 και αν ο μουσαφίρης είναι άνω των 65, απλώς με «επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας».

Εάν συνεχιστούν η μαζική μετανάστευση των νέων Ελλήνων και ο οικονομικός στραγγαλισμός κάθε παραγωγικής δραστηριότητας, αν γίνουν όλα αυτά, τότε δεν απέχει πολύ η στιγμή που η μηδενιστική Αριστερά, ο Σόρος και οι ΜΚΟτζήδες θα βάλουν πλέον τους Ελληνες στο κέντρο του ενδιαφέροντός τους και της ανιδιοτελούς δράσης τους. Οταν σε λίγες δεκαετίες θα αρχίσουμε να γινόμαστε Χετταίοι, ήτοι να οδεύουμε στο νεκροταφείο της Ιστορίας ως ταχέως φθίνουσα μειονότητα, τότε θα μας αγαπήσουν όλοι οι μπιζιμπόντηδες του κατευθυνόμενου και πολύ προσοδοφόρου «ανθρωπισμού».

Καταρχάς θα φτιαχτούν πολυάριθμες ΜΚΟ, καμιά Γενική Γραμματεία υπουργείου ή και υπουργείο αυτούσιο, π.χ. υπουργείο Προστασίας Ελληνικής Μειονότητας, πανεπιστημιακός τομέας κ.ά. Αυτό σημαίνει πως θα διοριστεί υπουργός, αναπληρωτής του, υφυπουργός και λοιποί σύντροφοι, που τώρα κουρεύουν χελώνες και πεταλώνουν πασχαλίτσες.

Θα διοριστούν επιστήμονες με βαριά επιστημοσύνη, πνευματικά παιδιά αυτών που υπέγραψαν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, οδηγοί, γραμματείς, υπάλληλοι για το Πρωτόκολλο, τις οικονομικές διευθύνσεις κ.λπ., ήτοι κι άλλο κράτος, παχιό παχιό κι αριστερό, στο ‘να χέρι ο Μπακούνιν, στ’ άλλο χέρι ο λάτε μακιάτο ντεκαφεϊνέ με στέβια και γάλα σόγιας.
Εκεί διάφοροι αριστερούληδες θα μελετούν πώς στο κέρατο φτάσαμε εδώ, να έχουμε πλέον 6.000.000 Ελληνες, μεσήλικες και γέρους κυρίως, και καμιά 10.000.000 σουνίτες, σιίτες κ.λπ.

Τα κανάλια, το Vice, η «Athens Voice», η «Lifo», ο εσχατόγηρος τότε Κούλογλου, που θα έχει γράψει το επόμενο βιβλίο του Μανουέλ Βάθκεθ Μονταλμπάν επτά χρόνια έπειτα από αυτόν, ο Σκάι, η σκοτεινή «Αυγή», η «Εφημερίδα των Συντακτώνε» και του «Λουκά» και οι τέσσερις ΕΡΤ, θα έχουμε και ΕΡΤ με μπούρκα για τους εποίκους, και όλη η πρωτοπορία της έντυπης και ηλεκτρονικής αποκολοκύνθωσης θα κάνουν εκπομπές για τους Ελληνες που φθίνουν.

Θα σταματούν την Παρασκευή έξω από τα 12 μεγάλα τζαμιά της Αθήνας τους πιστούς πριν από το ναμάζι τους και θα τους ρωτούν: «Πώς αισθάνεστε με τους Ελληνες που ζουν ακόμη εδώ; Σας ενοχλεί η παρουσία τους;» Μπορεί να ιδρυθούν και ειδικοί καταυλισμοί, όπως για τους Ινδιάνους στην Αμερική, κάτι σαν hot spots για ιθαγενείς δηλαδή, Μόριες για Eλληνες Ορθoδόξους, όπου θα μας μαντρώσουν.

Εκεί θα έρχονται οι ΜΚΟτζήδες και το υπουργείο Προστασίας Ελληνικής Μειονότητας, με σπέσιαλ προγράμματα, των οποίων το 80% θα πηγαίνει, όπως πάντα, για λειτουργικά έξοδα, και θα μας μελετούν όπως μελετούν κάτι προγναθικοί Εγγλέζοι με φουλάρια τους Αβορίγινες στην Αυστραλία ή κάτι φυλές στον Αμαζόνιο. Εκεί οι γυναίκες μας θα επιτρέπεται να μη φορούν μαντίλα, να τρώμε χοιρινό, να κάνουμε τον σταυρό μας και να χορεύουμε τους αρχαίους κυκλικούς χορούς μας για επίσης επιδοτούμενα ντοκιμαντέρ της Υπατης Αρμοστείας, η οποία μαζί με την Κομισιόν, όπως επιδοτούν αυτούς που μας κουβαλάνε τώρα, ίσως να μας δίνουν τότε κάνα ψιλικοκό κι εμάς, αλλά για να τους αδειάζουμε τη γωνιά που λέγεται Ελλάδα.

Θα λέγεται «Πρόγραμμα Οικογενειακής Συνένωσης», όπου θα ενωνόμαστε με τα μετανάστες παιδιά μας. Θα μας δίνουν ένα εισιτήριο άνευ επιστροφής για Γερμανία, Αγγλία κ.λπ. μαζί με μια χούφτα χώμα από το χωριό μας, το Μαυρομμάτι Θηβών, τα Γεφύρια Καρδίτσης ή την Καστανιά Τρικάλων κ.λπ., και ένα μπουκάλι ούζο «μπόμπα» για τη θεραπεία του νόστου.

Υπερβολές, θα πουν οι γνωστοί απόστολοι του μαρασμού. Κάντε μια βόλτα στην Αθήνα, μετρήστε μαντίλες και φιμέ ξαδέρφια μας, δείτε τους δημογραφικούς δείκτες και τα ξαναλέμε…

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα