Σαββόπουλος και Σάττι τραγουδούν για τον καρκίνο

Συναυλία στο Ηρώδειο, στις 23 ΣεπτεμβρίουΟ Διονύσης Σαββόπουλος και η Μαρίνα Σάττι (φωτό) τραγουδούν «Για την υγεία των κοριτσιών μας»! Μια συναυλία, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την πρόληψη του γυναικείου καρκίνου, θα δώσουν οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές στις 23 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο. 

Τη συναυλία διοργανώνει η μη κερδοσκοπική επιστημονική ομάδα γυναικών στον χώρο της ογκολογίας «Γυναίκες στην Ογκολογία», η οποία ιδρύθηκε το 2014, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τη γυναίκα ασθενή.

Στη συναυλία, η οποία αποτελεί μια νέα μουσική παραγωγή του Σαββόπουλου, συμμετέχουν περισσότεροι από 40 μουσικοί, χορωδοί και τραγουδιστές, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει δύο νέα μουσικά σχήματα, την ομάδα Μαρίνα Σάττι, Fones και Chores αλλά και την ομάδα Αλκμάν.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κομμάτια του δημοφιλούς συνθέτη, τα οποία έχουν διασκευαστεί από τη Μαρίνα Σάττι, αλλά και νέα τραγούδια, από το ρεπερτόριο των νέων καλλιτεχνών που διάλεξε ο ίδιος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα