Επέλαση μουσικών στο λιμάνι Θεσσαλονίκης!

Το Φεστιβάλ Δρόμου επιστρέφει με 100 συναυλίες και προβολές ταινιώνΤο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει για 10η επετειακή χρονιά στον… δρόμο και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης! Περισσότερες από 100 συναυλίες και πολλές άλλες δράσεις προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να ζήσουν την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία στις 30 και τις 31 Αυγούστου και στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου. To Street Mode Festival είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και αθλητισμού, που οργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από το 2009. Πέρυσι το παρακολούθησαν περισσότεροι από 40.000 θεατές! 

Φέτος επιστρέφει δυνατότερο από ποτέ, σε μια διοργάνωση που θα διαρκέσει -για πρώτη φορά- τέσσερις ημέρες, με τις συναυλίες να πραγματοποιούνται σε έξι χώρους. Το Street Mode Festival γίνεται σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα

Τα σπουδαιότερα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής δίνουν αύριο ραντεβού στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει DJ sets, shows και διαγωνισμούς graffiti, street art, breaking, street dance, parkour, freerunning, skateboarding, longboarding, μουσικούς διαγωνισμούς και πολλά ακόμη!

Το Street Mode ξεκίνησε αρχικά ως μια σειρά εκδηλώσεων που λάμβανε χώρα σε ανοιχτό – δημόσιο χώρο, όπως η πλατεία της Θέρμης (2009-2013) και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης (2014-2016), με σκοπό να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία της street κουλτούρας συγκεντρωμένα σε μία κοινή προσπάθεια.
«Ως street κουλτούρα ορίζουμε την υποκουλτούρα που αναπτύσσεται κυρίως σε αστικές περιοχές και εκφράζεται ελεύθερα μέσα από τέχνες όπως το graffiti και το breakdance, μέσα από σπορ όπως το skateboarding και το parkour, και εκπροσωπείται από τους ήχους της hip-hop, punk rock, heavy rock και ska / reggae / dub μουσικής» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, οι διοργανωτές. Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου το 10ο Street Mode Festival παρουσιάζει σε συνεργασία με το Gimme Shelter Film Festival και το THHF (Thessaloniki Hip Hop Festival / Taking Hip Hop Forward), για πρώτη φορά, προβολές ταινιών.

Ταινίες συνυφασμένες με τη street κουλτούρα και τη μουσική ταυτότητα του φεστιβάλ, σε συνδυασμό με την ενεργή παρουσία των συντελεστών τους, αλλά και των διοργανωτών του GSFF, θα εισαγάγουν μια νέα ενότητα παράλληλων δράσεων στο φεστιβάλ, με προοπτική αυτή να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο στα χρόνια που θα έρθουν.

Ηδη η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε. Οι τιμές ξεκινούν από 12 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις μίας ημέρας, 20 ευρώ για το διήμερο, 23 ευρώ για το τριήμερο και 30 ευρώ και για τις τέσσερις ημέρες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα