«Ξύπνησαν και βλέπουν τένις»

Ο Τσιτσιπάς πέρασε στον δεύτερο γύρο του US Open και μίλησε για τον ντόρο που γίνεται μετά τις επιτυχίες τουΤο άστρο του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη λάμπει και στο US Open! Ο Τσιτσιπάς επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Τόμι Ρομπρέδο (6-3, 7-6 (1), 6-4 σε δύο ώρες και 33 λεπτά) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του αμερικανικού Grand Slam, όπου τον περιμένει ο Ντανίιλ Μεντβέντεβ. 

Ο Ελληνας πρωταθλητής έχει πάει στη Νέα Υόρκη για να προχωρήσει και να αφήσει το στίγμα του σε ακόμη ένα major τουρνουά. Ο Μεντβέντεβ, ο οποίος θα βρεθεί στον δρόμο του Τσιτσιπά στην επόμενη φάση του Open, νίκησε τον Εβγκένι Ντονσκόι επίσης με 3-0 σετ (7-5, 6-4, 6-2).

Μετά την πρόκριση ο Τσιτσιπάς τόνισε: «Ξαφνικά όλοι ξύπνησαν, άρχισαν να βλέπουν τένις. Μου είπαν ότι ακόμα και παππούδες στα χωριά έβλεπαν τένις. Δεν είχαν ιδέα για το άθλημα προηγουμένως. Ο κόσμος τρελάθηκε. Δόθηκε μεγάλη προσοχή. Τραγουδιστές, πολιτικοί τουίταραν για τένις».

Μπορεί ο 20χρονος τενίστας να πήρε τη νίκη χωρίς απώλεια σετ, αλλά φάνηκε να έχει κάποια προβλήματα, λόγω της ζέστης στη Νέα Υόρκη. «Ναι, είχα κάποια θέματα με το στομάχι μου. Αρχισαν στο τέλος του πρώτου σετ. Δεν αισθανόμουν καλά, ένιωθα φουσκωμένος. Αυτό ήταν το πρόβλημα, το στομάχι. Ενιωθα περίεργα».

Του είπε να… σκάσει

Ο Στεφ είχε όμως και πολλά νεύρα! Κατά τη διάρκεια του αγώνα, μάλιστα, ακούστηκε να λέει σε κάποιον στην εξέδρα να… σκάσει. «Λυπάμαι που το έκανα, αλλά ήταν ένας φίλος μου που έχει έρθει από την Αυστραλία να με στηρίξει. Είσαι συγκεντρωμένος κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, προσπαθείς να χειριστείς την κατάσταση και κάποιος σού φωνάζει “σέρβιρε στο Τ ή ανοιχτά” και παίζει με το μυαλό σου. Με είχε νευριάσει και απλώς απάντησα» είπε χαμογελώντας.

Από την άλλη, η Μαρία Σάκκαρη ήταν εξαιρετική στην πρεμιέρα της στο US Open. Επιβλήθηκε με 6-3, 6-3 της Ασια Μουχαμάντ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα