Ο Τόλης Βοσκόπουλος για πρώτη φορά στο Ηρώδειο για μια και μοναδική συναυλία

ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ : 60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ

Kυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο 6.000 Αθηναίοι μετά βαΐων και κλάδων θα υποδεχθούν τον Τόλη Βοσκόπουλο στην Βραδιά της Ζωής του.

Το απόλυτο είδωλο, «ο κουρσάρος της νύχτας», ο τροβαδούρος έχει συγκεντρώσει τον ανθό των τραγουδιών του στην οδύσσεια των 60 χρόνων που συμπλήρωσε στο τραγούδι και στο θέατρο. Δε θα είναι μια βραδιά μνήμης και τιμής. Θα είναι ένα παραλήρημα γιατί οι θαυμαστές του Βοσκόπουλου θα έρθουν από όλα τα μέρη της χώρας.

Ο Τόλης προετοιμάζεται για αυτήν τη μεγάλη στιγμή που θα ζήσει όχι μόνο με την επιλογή των καλύτερων συνεργατών που είχε μαζί του αλλά και με την επιλογή των καλύτερων Ελλήνων καλλιτεχνών που θα αναλάβουν την ευθύνη για αυτό το συγκλονιστικό βράδυ.

Σκηνοθεσία: Σοφία Σπυράτου, Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ (είναι η γυναίκα που φώτισε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων), Διακόσμηση του χώρου της παράστασης: Γιάννης Μετζικώφ

Και δεν είναι μόνο αυτοί. Οι σολίστες που θα πλαισιώσουν τον Βοσκόπουλο εκείνο το βράδυ είναι πρωτοκλασάτα ονόματα της λαϊκής μας μουσικής. Ο Μανώλης Καραντίνης που είναι επί σκηνής το alter ego του Τόλη, με το μπουζούκι του και ο Θανάσης Βασιλόπουλος μαέστρος στους ήχους του κλαρίνου.

Στη συναυλία συμμετέχουν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «ΟΜΟΝΟΙΑ» με διεύθυνση ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι μικτές χορωδίες  «ΑΧΑΡΑΒΗΣ» και «ΚΑΝΑΛΙΩΝ» της Κέρκυρας, υπό την διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά.

Όλες οι εκδηλώσεις του Ηρωδείου έχουν κάποιο ειδικό βάρος. Αυτή όμως η εκδήλωση είναι βραδιά που θα σφραγίσει μια μεγάλη καριέρα. Επίσης είναι φορτισμένη συγκινησιακά γιατί μεγάλοι δημιουργοί θα παρίστανται: O ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ που έχει γράψει τα επιφανή τραγούδια του Βοσκόπουλου θα τον συνοδεύσει στο πιάνο σε πολλά από αυτά.

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ που έχει δώσει στο Βοσκόπουλο μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του λαϊκού μας τραγουδιού θα παρίσταται.

Η γενέτειρά του, η Κοκκινιά θα τον τιμήσει, άλλωστε η ιδέα για αυτήν την ανεπανάληπτη βραδιά είναι «ένα ασημένιο δώρο φιλίας» του κοκκινιώτη Δημήτρη Μελισσανίδη στο μεγάλο καλλιτέχνη.

Τα εισιτήρια που είδη κυκλοφορούν καλύπτουν όλα τα βαλάντια από τις εξόχως διακεκριμένες θέσεις μέχρι τα δύο τόξα ψηλά κοντά στον ιερό βράχο.

Τιμές Εισιτηρίων: Διακεκριμένη Ζώνη: 95 €, Α Ζώνη: 80 €, B Zώνη: 65 €, Γ Ζώνη: 45 €, Άνω Διάζωμα: 20 € κανονικό (το 65 % των εισιτηρίων), 15 € μειωμένο (Φοιτητικό/παιδικό, άνεργοι, άνω των 65 με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών), ΑΜΕΑ: 10 €

Σημεία Προπώλησης: www.ticketmaster.gr, Tηλεφωνικό Κέντρο: 210 89 38 111 (Δευτ – Κυρ: 9:00 – 21:00), Δίκτυο καταστημάτων Public.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα