Οπου δεν πίπτει λόγος…

Μία είναι η λύση στη βάση της λογικής και του εθνικού συμφέροντος: πλήρης κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλουΑπό τον 
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Η πνευματική ψώρα της Αριστεράς, μετά τη στρατιωτική ήττα και τη συντριβή στην κοινωνία, υποχώρησε κι επωάστηκε στα Πανεπιστήμια και στην τέχνη. Οι απόστολοι του μαρασμού, αφού απέτυχαν να κόψουν τη χώρα στη μέση και να εφαρμόσουν στην κασίδα του Ελληνα την μπαρμπερική μεθυσμένης μαϊμούς του «υπαρκτού σοσιαλισμού», έφτιαξαν πληθώρα από δυσώδη θερμοκήπια στην Παιδεία, στον κινηματογράφο, στο τραγούδι, στη λογοτεχνία κ.α., αλληλοπροωθούμενοι, αλληλοϋποστηριζόμενοι και με την ανοχή και το δέος της ενοχικής χαζοδεξιάς. Εγιναν καθηγητές, επίκουροι, λέκτορες, διευθυντές δεξιών, υποτίθεται, εφημερίδων, καναλιών, ραδιοφώνων.

Σε αυτά τα θερμοκήπια ανέθρεψαν τη σάπια φύτρα τους. Υφάρπαξαν την εξουσία να ονοματίζουν το καλό και το κακό, μοίρασαν διδακτορικά και μεταπτυχιακά σε άχρηστους και μη, αλλά πάντως ομοϊδεάτες τους, γέμισαν με αυτούς τους τομείς σπουδών, προώθησαν την πιο ξέμπαρκη παρακμιακή τέχνη και βήμα βήμα, χρόνο τον χρόνο διείσδυσαν στο κράτος και σε κάθε τομέα παραγωγής δημόσιου λόγου.

Η κεντρική μόλυνση, εκεί όπου το πύον όζει σάπιες ιδέες, ολοκληρωτισμό, βία και τραμπουκισμό χωρίς σάλτσες και προσχήματα, είναι όμως το πανεπιστήμιο.
Εκεί είναι τα κεντρικά αυτών των απίθανων τύπων, ημιαγράμματων, με δυσανεξία στον Ελληνισμό, στην Ιστορία του, στις αξίες του, στους ήρωές του.

Υπό τη σκέπη του πανεπιστημιακού ασύλου, το οποίο είναι το νάιλον του θερμοκηπίου για να κρατιούνται ζεστά στο κρύο της λογικής τα σαπρόφυτα των πάσης λογής αποχρώσεων του αριστερισμού, έχουμε πλήρη κομματοσκυλίαση, κατάλυση κάθε έννοιας ελευθερίας του λόγου. Πολιτικοί αντίπαλοι, τουτέστιν πάντες οι μη αριστεροί και μη μπάχαλοι, δέρονται ανηλεώς, καθηγητές λιντσάρονται και πρυτάνεις χτίζονται στα γραφεία τους, ενώ πρεζέμποροι, κλεφτρόνια, λαθρομετανάστες λαθρέμποροι και φρικιά κάθε είδους αλωνίζουν. Οι χώροι που χτίστηκαν από τους μεγάλους ευεργέτες και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού συχνά μοιάζουν με χαβούζες. Μαυρισμένοι τοίχοι, γεμάτοι γκράφιτι, ήτοι μουντζούρες, σκουπιδαριό, κατουρημένες γωνίες και μπάτε σκύλοι αλέστε.

Καταλήψεις που κρατούν χρόνια, αποθήκες μολότοφ σε ακαδημαϊκούς χώρους και αγέλες που περιφέρονται για να προπηλακίσουν όποιον μοιάζει κανονικός άνθρωπος, Ελληνας που σέβεται τη γη που πατάει. Μέσα από αυτόν τον παρακμιακό συρφετό των κομματόσκυλων των φοιτητικών νεολαιών στρατολογούνται οι στελεχάρες και μετά προωθούνται. Σήμερα κάποιοι από αυτούς σας κυβερνούν και σας λένε κατάμουτρα πως θα ψοφήσουν οι γέροι κι έτσι δεν χρειάζεται να κοπούν οι συντάξεις, πήγαν στους Ψαράδες στις Πρέσπες και ξεπούλησαν στους κατσαπλιάδες παλιούς συνεταίρους τους αυτά που δεν είναι τσιφλίκι του παππού τους. Σήμερα κάποιοι από αυτούς τους γενίτσαρους πληρώνονται από τους Ελληνες για να κάνουν τα παιδιά τους γενίτσαρους.
Τι πόρισμα περιμένατε, αδέρφια, από της μυλωνούς το μαρξιστικό απαυτό για την ανομία στα πανεπιστήμια;

Πώς να προτείνουν λύσεις για το πρόβλημα αυτοί που το δημιούργησαν; Πώς να στενοχωρήσουν το παρακράτος τους, το εκτροφείο των αυριανών στελεχών του εξουσιαστικού συστήματός τους; Εκεί θήτευσαν και οι σημερινοί κομισάριοι, αυτοί που ασελγούν στην οικονομία, στο Εθνος και στην ταυτότητά του, αυτοί που είναι δουλόφρονες στους δανειστές και θρασείς υβριστές του λαού, όταν αντιδρά στον τυχοδιωκτισμό της μειοψηφικής παρέας τους. Οι κουκουλοφόροι βάνδαλοι, οι τραμπούκοι και οι καταλήψεις είναι στον πυρήνα της υποκουλτούρας αυτών των παράδοξων ιεχωβάδων, που όμως πιστεύουν και στη βία.

Ο εκφασισμός και η γκετοποίηση πανεπιστημιακών χώρων δεν αντιμετωπίζονται με χάιδεμα των ενόχων από τους ηθικούς αυτουργούς της ανομίας τους και μην περιμένετε λύσεις από αυτούς. Μία είναι η λύση στη βάση της λογικής και του εθνικού συμφέροντος: πλήρης κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, δημιουργία Αστυνομικών Τμημάτων μέσα στα Πανεπιστήμια με καθημερινή παρουσία και πρόσβαση των Αστυνομικών σε όλους τους χώρους, αποκομματικοποίηση των Πανεπιστημίων, εκδίωξη των κομματόσκυλων και των επίορκων ανθελλήνων διδασκόντων και η άμεση καταστολή κάθε παραβατικότητας, με δημιουργία ιδιωνύμου για τις καταλήψεις, τις επιθέσεις σε πανεπιστημιακούς χώρους σε καθηγητές και φοιτητές, για τις φθορές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Χωροφυλακίστικη ράβδος, φυλακή και καταλογισμός κάθε ζημίας. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ λέει δυνατά πως η Παιδεία θέλει πειθαρχία και επανελλήνιση, επιστροφή στην ουσία του άρθρου 16 του Συντάγματος, ήτοι εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση και όχι επιτροπές αποστόλων του μαρασμού για τη συντήρηση της αθλιότητας. Οπου δεν πίπτει λόγος…

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα