Βγαίνει πάλι στους δρόμους η κινητή βιβλιοθήκη

Από σήμερα στις γειτονιές της ΑθήναςΗ Κινητή Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων συνεχίζει τις βόλτες της στην πρωτεύουσα! Το κινητό όχημα της γνώσης, το οποίο ξεκίνησε τις διαδρομές του στην πόλη τον περασμένο Ιούνιο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018. Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου», βγαίνει πάλι στους δρόμους της πρωτεύουσας προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να έρθουν σε επαφή με το βιβλίο και την ανάγνωση, σε όποιο σημείο και αν βρίσκονται.

Ως γνωστόν, στην Κινητή Βιβλιοθήκη οι κάτοικοι της Αθήνας μπορούν με την ταυτότητά τους να γίνονται μέλη της βιβλιοθήκης και να δανείζονται δωρεάν ως δύο βιβλία κάθε φορά.

Μάλιστα, εκτός από ελληνικά βιβλία για ενήλικες και για παιδιά, υπάρχουν και ξενόγλωσσα βιβλία, αγγλικά και γαλλικά.

Τα βιβλία μπορούν να επιστραφούν σε όποιο μέρος βρίσκεται κάθε φορά η Κινητή Βιβλιοθήκη ή και στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων στον Σταθμό Λαρίσης.

Σήμερα το όχημα θα βρίσκεται από τις 16.00 ως τις 20.00 στο Σεράφειο, ενώ αύριο θα είναι έξω από τον ΟΠΑΝΔΑ της οδού Σόλωνος (10.00- 15.00).

Το Σάββατο το «ραντεβού» με τη γνώση θα δοθεί στον Λόφο του Λυκαβηττού (από τις 11.00 ως τις 15.00), την Κυριακή στη Τεχνόπολη (στις 18.00-22.00), ενώ στις 8/10 η Κινητή Βιβλιοθήκη θα βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Ακαδημία Πλάτωνος. Ακόμη στάσεις θα γίνουν στην πλατεία Κοτζιά (10/10), στο Πάρκο Δρακοπούλου (15/10) αλλά και στο Κολυμβητήριο Κολοκυνθού (30/10).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα