Στη φάκα Αφγανός «κτήνος»

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» 38χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του στη ΓαλλίαΣτα χέρια της ελληνικής Αστυνομίας έπεσε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο πρωταγωνιστής μια υπόθεσης που συγκλονίζει τη Γαλλία τις τελευταίες μέρες, ο οποίος φέρεται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του στη Γαλλία. Πρόκειται για τον 38χρονο Αφγανό Rafid A, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έπειτα από το διεθνές ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του. 

Μάλιστα, η είδηση της σύλληψής του απασχόλησε έντονα τις γαλλικές εφημερίδες. «Ο σύζυγος του θύματος, που θεωρείται ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για τη δολοφονία της, συνελήφθη από την Eλληνική Αστυνομία» σχολίασε η εφημερίδα «Le Figaro».

Η 34χρονη σύζυγός του και μητέρα τριών παιδιών Razia βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε κεντρικό δρόμο της Μπεζανσόν. Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, από κάμερες ασφαλείας εντοπίστηκε ότι ο δράστης ήταν ο Rafid A, ο οποίος είχε χτυπήσει βάναυσα τη γυναίκα στον λαιμό και στον θώρακα προκαλώντας της ρήξη αορτής. Η γυναίκα είχε καταθέσει συνολικά εφτά μηνύσεις εναντίον του συζύγου της. Ωστόσο στη συνέχεια έπεσε ξανά θύμα του συζύγου της και κατέθεσε τέσσερις νέες μηνύσεις για κακοποίηση και απειλές για τη ζωή της. Αν και ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της και έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, εκείνος κατάφερε να ξαναβρεί τα ίχνη της. Ο 38χρονος κρατείται από τις ελληνικές Αρχές μέχρι να εκδοθεί στη Γαλλία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα