Η Σόνια Θεοδωρίδου τραγουδά στον Πειραιά

Στο Δημοτικό Θέατρο με ελεύθερη είσοδοΣε μια «Θάλασσα τραγούδια» πλέει η αγαπημένη λυρική ερμηνεύτρια Σόνια Θεοδωρίδου (φωτό), η οποία στις 9 Νοεμβρίου θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Με τη συνοδεία της 14μελούς ορχήστρας Mobille και τριών χορωδιών (Cantabile, Δημοτική Χορωδία Νέας Σμύρνης και Χορωδία της ΕΥΔΑΠ), η Σόνια Θεοδωρίδου θα μας ταξιδέψει στη Μεσόγειο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών, όπως του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου και πολλών άλλων, ενώ η κορυφαία Ελληνίδα σοπράνο θα ερμηνεύσει και μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια των Χριστουγέννων. Τη διεύθυνση της συναυλίας θα έχει ο Θεόδωρος Ορφανίδης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και οι δωρεάν προσκλήσεις θα δίνονται από τα γραφεία του Καναλιού Ενα 90,4 (Ευριπίδου 79, Πειραιάς). Ωρα έναρξης: 20.30.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα