Ποιον λαό νομίζουν πως κυβερνούν;

Η επίθεση στην κανονικότητα, στη φυσιολογική οικογένεια, στη γέννηση και την ανατροφή Ελλήνων είναι πλέον γενική

Από τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Κάθε μέρα που περνάει η χώρα θυμίζει ολοένα και περισσότερο μία εφιαλτική δυστοπία. Ο επιδοτούμενος ισλαμικός εποικισμός γεμίζει τη χώρα με αναφομοίωτους ξένους, τους οποίους προσκάλεσε και διευκολύνει με κάθε τρόπο η κυβέρνηση, δημιουργώντας έναν τεράστιο μαγνήτη παροχών που ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν οι Ελληνες, οι νόμιμοι πολίτες της χώρας. Αυτός ο παράνομος εποικισμός, μαζί με την υπογεννητικότητα και την κρίση, που σπρώχνει στη μετανάστευση τα παιδιά μας, είναι μία βουβή Γενοκτονία, μία οργανωμένη αντικατάσταση του πληθυσμού, ώστε οι μηδενιστές και τα αφεντικά τους να απαλλαγούν από το μισητό Εθνος. Το γεγονός και μόνο πως τα Ταμεία καλύπτουν τις εκτρώσεις αλλά ούτε μία εξωσωματική γονιμοποίηση δείχνει την κεντρική στρατηγική απόφαση του πολιτισμικού μαρξισμού για αφανισμό του Εθνους, χωρίς να τηρούνται ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα.

Η εκπαίδευση, αντισυνταγματικά και αυτοκτονικά, με σπασμένα φρένα, έχει κατρακυλήσει στην κατηφόρα του εθνομηδενισμού και του δικαιωματισμού, όπου πλέον δεν μιλάμε για εκπαίδευση των παιδιών στην ανοχή στη διαφορετικότητα αλλά για κανονική προπαγάνδα υπέρ της πιο απίθανης ανωμαλίας ή βίτσιου, που, αντί για ασθένειες για το κρεβάτι του ψυχιάτρου, βαφτίζονται φύλα. Η επίθεση στην κανονικότητα, στη φυσιολογική οικογένεια, στη γέννηση και την ανατροφή Ελλήνων είναι πλέον γενική. Στον ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας τον φόβο ενδεχόμενης απώλειας της εξουσίας, επιδεικνύουν έναν εργώδη μηδενισμό και προσπαθούν να προλάβουν να υλοποιήσουν όσο περισσότερες ιδεοληψίες τους προλάβουν. 

Οι ύβρεις και οι συκοφαντίες, ο αυταρχισμός έναντι της αντίστασης ή και της απλής έλλογης διαφωνίας σε αυτή την επίορκη και αντισυνταγματική πολιτική αφελληνισμού, όπου ο κιναιδισμός ανάγεται σε πρότυπο, ακόμη καλύτερα αν συνοδεύεται με πρέζα και παραβατικότητα, είναι ένας καθημερινός αληθινός φασισμός, ροζ, αλλά σίγουρα φασισμός.
Η περιφρόνηση της λαϊκής βούλησης στην πρόσκληση και τη διευκόλυνση της λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας, στην ανοχή της εγκληματικής δράσης του αριστερού παρακράτους, στην υπογραφή του κουρελόχαρτου των Πρεσπών, κόντρα στη βούληση και της πλειονότητας των ίδιων των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, η ψοφοδεής στάση της κυβέρνησης απέναντι στους φονιάδες του Κωνσταντίνου Κατσίφα και η ιταμή ευθυγράμμιση με τον σοβινισμό του Ράμα, που έφτασε ως την «αστυνομική συνεργασία» κατά των Ελλήνων προσκυνητών της σορού του ήρωα, δείχνουν πως πλέον έχουμε μία κυβέρνηση που είναι εχθρός του λαού. Οι αθλιότητες που εξέμεσαν βουλευτές, ευρωβουλευτές, πρώην υπουργοί και φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ σε μια φυσιολογική χώρα θα ήταν επαρκής λόγος για ισόβιο οστρακισμό.

Εάν η χώρα μας είχε καταληφθεί από ένοπλους εχθρούς, καταλαβαίνω τους μηχανισμούς του δωσιλογισμού, πώς μία μικρή προδοτική μειοψηφία τάσσεται με τον εχθρό και κερδοσκοπεί και καταδυναστεύει τον λαό. Θα ερχόταν η ώρα της απελευθέρωσης και θα συναντούσαν τη Νέμεση, αυτή που δεν συνάντησαν δυστυχώς οι δωσίλογοι του 1941-1944 και βρομίσαμε, αφού στις μολύνσεις των προδοτών δωσιλόγων ήρθαν και τα σκουλήκια του κατσαπλιάδικου χωριστικού μηδενισμού. Σήμερα μιλάμε για μία οικονομική κατοχή, για ΜΚΟ-SS, για ιδεολόγους τυφεκιοφόρους του εχθρού, που στη Βόρειο Ηπειρο είναι με τους Αλβανούς σοβινιστές, στο Σκοπιανό με τους παλαιοναζί επιγόνους των κομιτατζήδων και του ΝΟΦ, στα ελληνοτουρκικά και στην Κύπρο με τους Τούρκους επεκτατιστές, στη δημόσια τάξη με τον Ρουβίκωνα. Δεν έχουν γράμματα συμπόνιας και επισκέψεις συμπαράστασης για τον Κωνσταντίνο. Τους περισσεύει μόνο για ξένους, κίναιδους, παραλιακούς, για το κατακάθια της κοινωνίας. Προτιμάνε κάθε λερή πατσαβούρα από τη Γαλανόλευκη, που τους προκαλεί αλλεργία. Σαν πολλή ανοχή δεν δείξαμε; Σαν πολύ θράσος δεν έχουν πλέον; Πρέπει να τους θυμίσουμε στην κάλπη ποιος λαός είμαστε, ποιον λαό κυβερνούν. Κι αν έχουν μεθύσει από την κολοβή μνημονιακή εξουσία τους, ένας κουβάς παγωμένο νερό από λιωμένο χιόνι της Βόρειας Ηπείρου θα κάνει θαύματα…

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα