ΚΙΝΗΤΗ… ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ

Κάτι αριστερές «φίρμες» θα κάνουν τους δεξιούς να ακούνε Ν.Δ. και να τρέχουνΑπό τον
Γιώργο Χαρβαλιά

Αναρωτιέμαι, αυτό το παιδί, ο Κυριάκος, που είναι σύγχρονο και μοντέρνο, μπαίνει ποτέ να διαβάσει σχόλια και αναρτήσεις στα social media; Ή μόνο τα δικά του; Διαβάζει ποτέ σχόλια αναγνωστών σε δημοφιλείς ενημερωτικές ιστοσελίδες; Αν όχι, ας κάνει έναν κόπο να του μεταφέρει μια σύνοψη η σύζυγος, που είναι πιο δραστήρια στο διαδίκτυο. Μήπως και καταλάβει το κράξιμο που έχει φάει από χθες που ανακοίνωσε τη μετεγγραφή Τατσόπουλου.

Αναρωτιέμαι, επίσης, πριν περισυλλέξει (και) αυτή την περιφερόμενη πατσαβούρα, έβαλε κάποιον από τους συνεργάτες του να ρίξει μια ματιά στις κατά καιρούς δημόσιες δηλώσεις του ανδρός; Τον ξεψάχνισε κάποιος στο facebook να διαβάσει τις ωραίες απαντήσεις σε πολιτικούς αντιπάλους (στον δικό μας Φαήλο συγκεκριμένα, που τον έχει βρει πελάτη και τον δουλεύει ψιλό γαζί), του τύπου «Θα μου κλά…εις τα αρ…ίδια» και άλλα τέτοια χαριτωμένα; Τέλος, δεν έχει ακούσει ο Κυριάκος τις σεξιστικές δηλώσεις αυτοδιαφήμισης των επιδόσεων μιας αξιοθρήνητης ποντικομαμής που νομίζει ότι είναι ο… Σπαλιάρας; Ή μήπως του φάνηκε και αυτό πιασάρικο;

Λοιπόν, ακούστε. Το κριτήριο για τη μετεγγραφή Τατσόπουλου ήταν ένα και μοναδικό, όπως το εξήγησαν με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην ανακοίνωσή τους οι «κύκλοι» του Κυριάκου: «Με τον γραπτό λόγο του και τις δημόσιες παρεμβάσεις του στηρίζει από καιρό την προσπάθεια της Ν.Δ. να φέρει την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα».
Σε απλά ελληνικά δηλαδή: «Γραφιάδες όλου του κόσμου, γλείψτε όσο αντέχετε τον αρχηγό, μήπως και εξασφαλίσετε μια θέση στα “γαλάζια” ψηφοδέλτια. Ανεξαρτήτως ποιοι είστε και τι κάνατε στο παρελθόν. Οποιος λιβανίσει περισσότερο προκρίνεται…»

Δυστυχώς, κατάντημα είναι αυτό, δεν είναι διεύρυνση, ταλαίπωρε Κυριάκο, που την ώρα της δεξιάς αφύπνισης στην Ευρώπη κάποιοι μυαλοπώληδες της αυλής σου σε έπεισαν ότι για να βγεις πρωθυπουργός πρέπει να μαζέψεις όλα τα ρετάλια τής τάχα μου και δήθεν ευρωπαϊκής Αριστεράς. Επιβραβεύοντας ακόμη και την παρασιτική κοινοβουλευτική επιβίωση με υποπροϊόντα του πολιτικού συστήματος που τρυπώνουν εγκαίρως όπου προβλέπεται καρέκλα.

«Οι δεξιοί είναι σαν τα γίδια» σου είπαν. «Ο,τι και να γίνει θα σε ψηφίσουν. Δεν αλλάζουν. Τους άλλους πρέπει να πιάσουμε, τους πιο… ψαγμένους, τους κεντρώους. Και θέλουμε φίρμες από τον προοδευτικό χώρο».

Αυτά, λοιπόν, σ’ τα λένε κάποιοι δίπλα σου, Κυριάκο, που δεν υπήρξαν ποτέ δεξιοί και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Γιατί κάτι τέτοιες «φίρμες» σαν τον Τατσόπουλο είναι που θα κάνουν τους πραγματικούς δεξιούς να ακούνε Νέα Δημοκρατία και να τρέχουν μακριά. Περίμενε και θα δεις…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα