Πατριωτικό κίνημα

Φοβούνται την εξάπλωση των μαθητικών κινητοποιήσεων για τη ΜακεδονίαΑπό τον
δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Υπέρμετρη συγκίνηση είχα, όταν κατάλαβα την κλίμακα των αυθεντικά αυθόρμητων καταλήψεων στα σχολεία της Μακεδονίας μας από μαθητές οι οποίοι αντιδρούν στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Συνειδητοποίησα άμεσα ότι είναι οι πρώτες μαζικές αντιδράσεις της νεολαίας μας από την αρχή της Μεταπολίτευσης οι οποίες δεν υποκινούνται από την Αριστερά!

Οταν είδα βίντεο με τον παλμό των νέων από συγκέντρωση στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης, με εκατοντάδες μαθητές να φωνάζουν γνήσια πατριωτικά και εθνικιστικά συνθήματα (άκουσα ακόμα και προστάγματα που λέγαμε στα ΛΟΚ!), με αφίσες γεμάτες από αγάπη για την Ελλάδα, με σημαίες γαλανόλευκες που τις κρατούσαν περήφανα τα νιάτα μας, κατάλαβα ότι αυτό που έβλεπα ήταν κάτι ξεχωριστό. Ελπίδα γέμισε την καρδιά μου, όταν έψαξα και διαπίστωσα πως οι μαθητικές αντιδράσεις έχουν κλιμακωθεί σε όλη τη Μακεδονία.

Θύμωσα όταν διάβασα τις αντιδράσεις που έχει δημιουργήσει το παρακράτος της Αριστεράς, με τραμπουκισμούς από περίεργης προέλευσης ασφαλίτες (;), οι οποίοι απειλούσαν τους μαθητές με προσαγωγές σε εισαγγελείς αν δεν παύσουν τις κινητοποιήσεις. Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φοβούνται μη μεταδοθεί το πατριωτικό κίνημα προς τον Νότο και ακολουθήσει στον χορό και η υπόλοιπη χώρα που βρίσκεται εν υπνώσει.

Σαν να μην έφτανε ο εκφοβισμός από το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ προς τους μαθητές, έχουμε και τους αδεξιουλήδες ψευτοδεξιούς, οι οποίοι «καταδικάζουν τις καταλήψεις, επειδή «γίνονται για να χάσουν μάθημα». Προφανώς γίνονται και για λόγους «χαβαλέ» – όπως κάθε εξέγερση στην ανθρώπινη Ιστορία.
Η επανάσταση είναι σαν το σεξ – είναι απόλαυση, ακόμα και χωρίς κανέναν σκοπό. Είναι νέοι και το αίμα τους βράζει. Ολοι οι πατριώτες χαιρόμαστε που αντιδρά η νεολαία για τους σωστούς λόγους, επειδή ξεπουλά η ενδοτική κυβέρνηση το ιστορικό μας όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια. Οπως δυναμικά αντιδρούσαν τα Ελληνόπουλα τη δεκαετία του 1950, ώστε να επιτευχθεί η ένωσή μας με την Κύπρο.

Εύχομαι γρήγορα το κύμα πατριωτισμού να φτάσει και στην Αθήνα. Εύχομαι οι αγρότες να στηρίξουν ενεργά τα παιδιά τους, όπως μόνο αυτοί μπορούν. Εύχομαι όλοι οι εργατικοί φορείς να μπουν στον χορό και να δώσουν δύναμη στους μαθητές που αντιστέκονται στον ισοπεδωτικό διεθνισμό.

Εύχομαι οι συνταξιούχοι να ενωθούν με τα νιάτα και να υπερασπιστούν και αυτοί την πατρίδα μας. Εύχομαι το κύμα να γίνει τσουνάμι. Και να πνίξουμε μια για πάντα την ψευτοελίτ, που ξεπουλά την Ιστορία μας και την εθνική ταυτότητά μας με την καθοδήγηση των Γιάνκηδων, του Σόρος και της Ε.Ε.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα