Τιτίβισμα-φαρμάκι από Τραμπ για Μούλερ, Ομπάμα, Κλίντον

Δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει ότι η χρήση των social media αποτελεί για τον ίδιο σημαντικό κομμάτι της επικοινωνιακής πολιτικής τουΟ λόγος, βέβαια, για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, δεν δίστασε να εξαπολύσει επίθεση εναντίον του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μούλερ, του Μπαράκ Ομπάμα και της οικογένειας Κλίντον!

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην ανάρτησή του, η οποία αποτέλεσε αντικείμενο έντονου σχολιασμού, αλλά και αντιδράσεων από τους αντιπάλους του, έγραψε: «Η συμμορία των μαινόμενων Δημοκρατικών του Μούλερ ζητά στυγνά από μάρτυρες να πουν ψέματα για τα γεγονότα. Αυτή είναι η δική μας εποχή Τζόσεφ Μακάρθι». Προφανώς ο Τραμπ αναφερόταν στον Ρεπουμπλικάνο πολιτικό που κατά τη δεκαετία του ’50 είχε ξεκινήσει εκστρατεία με στόχο κάθε πολίτη που θεωρούνταν ύποπτος ως κομμουνιστής.

Ακολούθως ο Τραμπ έκανε retweet φωτομοντάζ στο οποίο, μεταξύ άλλων, ο Μούλερ, που ερευνά κατά πόσο υπήρξε ρωσική εμπλοκή στην προεκλογική εκστρατεία του Αμερικανού προέδρου, ο Ομπάμα, ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον και ο Τζέιμς Κόμι (πρώην διευθυντής του FBI) βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.
«Τώρα που αποδείχθηκε ότι η συμπαιγνία με τη Ρωσία είναι ψέμα, πότε θα ξεκινήσουν οι δίκες για προδοσία;» ήταν το σχόλιο στη φωτογραφία!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα