Εθνικός συναγερμός

Τι θα φέρει το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση που θα υπογραφεί στο ΜαρόκοΑπό τον 
Φαήλο Κρανιδιώτη*

Στις 10 και τις 11 Δεκεμβρίου στο Μαρόκο θα γίνει η διεθνής σύνοδος όπου θα υπογραφεί το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση. Με αυτό η διεθνής του Σόρος, της οργανωμένης και επιδοτούμενης παράνομης μετανάστευσης, θα μετατρέψει την παρανομία σε δίκαιο. Θα μετατρέψει ένα προνόμιο που η παροχή του εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια κάθε Κράτους σε δικαίωμα που οι δουλέμποροι και τα εγκληματικά δίκτυα των «σκοτεινών» ΜΚΟ και των επίορκων αυτοδιοικητικών και κυβερνητικών θα παρέχουν μαζικά και αδιάκριτα σε οποιονδήποτε επιθυμεί να περάσει στην Ευρώπη. 

Στην ουσία, θα είναι ένα γιγάντιο κάλεσμα-μαγνήτης για εκατομμύρια Ασιάτες και Αφρικανούς να πλημμυρίσουν τις χώρες μας. Η συντριπτική πλειονότητα αυτών, όπως και τώρα, θα είναι μουσουλμάνοι. Μόλις δε το ποσοστό τους θα ξεπεράσει σε κάθε κοινωνία το κατά τους ειδικούς κρίσιμο 16%, τότε θα αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για τη σταδιακή επέκταση της κυριαρχίας του ριζοσπαστικού Ισλάμ σε όλη την Ευρώπη. 

Ηδη οι παράνομες και αντισυνταγματικές ρατσιστικές πολιτικές σε βάρος των Ελλήνων και των άλλων νόμιμων Ευρωπαίων πολιτών, με την παροχή επιδομάτων και υπερπρονομίων στους παράνομους μετανάστες, με προπληρωμένο για έναν χρόνο ενοίκιο, πληρωμένο ρεύμα, νερό, αφορολόγητο επίδομα διαβίωσης και τζάμπα ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, είναι επαρκής μαγνήτης προσέλκυσης παράνομων μεταναστών, με εξοργιστικες διακρίσεις σε βάρος των νόμιμων πολιτών, που φορολογούνται, φυλούν την πατρίδα με τα όπλα, υποφέρουν οικονομικά από την κρίση, πολλοί δε έχουν αποχαιρετήσει τα παιδιά τους σε μια νέα ξενιτιά, ένα επιστημονικό παιδομάζωμα. 

Το Διεθνές Σύμφωνο για τη Μετανάστευση θα είναι η ταφόπλακα των Εθνικών Κρατών της Ευρώπης. Δεν θα είναι απλώς άλλη μία Κερκόπορτα, θα γκρεμίσουμε μόνοι μας τα τείχη και όλες τις πύλες των χωρών μας. Σε περίπτωση υπογραφής της από Ελληνες πολιτικούς, θα πρόκειται για εσχάτη προδοσία. Θα μετατραπούν πλέον και νομικά τα σύνορά μας σε απλές μουντζούρες στον χάρτη και θα ολοκληρωθεί με ταχύτερους ρυθμούς η αντικατάσταση των Ελλήνων και των άλλων Ευρωπαίων από αναφομοίωτους εποίκους, που δεν έχουν καμία σχέση με τις ευρωπαϊκές αξίες, με τους ιστορικούς, πολιτισμικούς και θρησκευτικούς πυλώνες της Ευρώπης. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει το Σύμφωνο αυτό και με τα τέσσερα, υλοποιώντας με βρόμικο μάτι μέρος του οράματός του για την καταστροφή του μισητού Εθνους, που 100 χρόνια προπαγάνδας δεν του έξυσαν καν τις πρώτες στοιβάδες του δέρματος.

Η Ν.Δ. και η ενοχική ηγετική ομάδα της κάνουν την πάπια, διότι στη λαθρομετανάστευση η μόνη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο φθόνος, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κρατάει το ταμείο. 

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ και οι πατριωτικές δυνάμεις της Ευρώπης απορρίπτουν το Σύμφωνο, με πρώτη την Ιταλία του Σαλβίνι, την Ουγγαρία, την Πολωνία, την Τσεχία κ.ά., το ίδιο και η Αυστρία. Και, φυσικά, κάθετα απέναντι σε αυτό το εγκληματικό σύμφωνο είναι οι ΗΠΑ και ο εφιάλτης των διεθνιστών, ο Τραμπ. Είναι πατριωτικό και κοινωνικό μας καθήκον να σταματήσουμε αυτό τον νομιμοφανή Αρμαγεδδώνα κατά του Εθνους μας.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα