Ρεβεγιόν με αγώνα δρόμου για τα παιδιά

Στο Κέντρο ΠολιτισμούΕναν αλλιώτικο τρόπο εορτασμού για την αλλαγή της χρονιάς προτείνει το Κέντρο Πολιτισμού, διοργανώνοντας τη συμμετοχή σε έναν νυχτερινό αγώνα δρόμου. Η δράση αφορά μια διαδρομή 4 χλμ., που διαπερνά το φωτισμένο Κανάλι και την Εσπλανάδα, φτάνει ως το παραλιακό μέτωπο και επιστρέφει από τον Στίβο και το Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος» στο σημείο τερματισμού, στο Κανάλι. 

Μάλιστα για πρώτη φορά φέτος ο αγώνας, που θα ξεκινήσει στις 00.04 την 1η Ιανουαρίου 2019, καλεί τους δρομείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους και με τη συνεισφορά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» να μετατρέψουν τη συμμετοχή τους σε ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο προς τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Από 5 ευρώ

Κάθε δρομέας που θα λάβει μέρος στον αγώνα μπορεί να προσφέρει ένα συμβολικό ποσό συμμετοχής (ελάχιστο προτεινόμενο ποσό 5 ευρώ), το οποίο θα διατεθεί σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής του. Με τη συνεισφορά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα τριπλασιαστεί και θα διατεθεί σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Οπως έχει ήδη ανακοινωθεί, την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live μετάδοση την παραδοσιακή συναυλία της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, ενώ αμέσως μετά ο Μario Biondi θα δώσει μια ξεχωριστή συναυλία στην Αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος». Αφού ολοκληρωθεί η συναυλία, η δράση θα μεταφερθεί στην Αγορά με μουσική, πατινάζ και σόου πυροτεχνημάτων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα