Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Η προστασία της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας είναι η μοναδική απάντηση στον εφιάλτη της υπογεννητικότηταςΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

H επιβίωση του Εθνους μέσα από τη φωτιά και το σίδερο της Ιστορίας οφείλεται στην Ελληνίδα Μάνα και στα παιδιά της. Κύματα εχθρών και συμφορές πέρασαν, έκοψαν από εμάς και ξανάκοψαν, κυριολεκτικά με το λεπίδι, στους εθνικούς αγώνες, στην Κατοχή από ξένες δυνάμεις, με την πείνα, στις επιδρομές κάθε λογής βαρβάρων, στις γενοκτονίες που δεν αναγνωρίζουν οι μηδενιστές απόστολοι του μαρασμού, στην εμφύλια διαμάχη που προκάλεσε η κομμουνιστική ανταρσία, με στόχο την απόσπαση εθνικού εδάφους και την επιβολή κομμουνιστικής δικτατορίας, αλλά και με τον βαρύτερο φόρο αίματος όλων: τους βίαιους εξισλαμισμούς. Σε αυτούς τους τελευταίους χάθηκε πλήθος Ελλήνων, είτε με την άμεση απειλή του θανάτου είτε με τη διαρκή πίεση των διακρίσεων, όπου από ραγιάς, χωρίς ασφαλή δικαιώματα ζωής, τιμής και περιουσίας, με το απλό τελετουργικό του εξωμότη, περνούσε άμεσα στην τάξη των κυριάρχων. Ετσι, χάθηκαν όλη η έσω Μικρά Ασία και πλήθος άλλων ελληνικών πληθυσμών παντού, σε όλες τις πατρώες εστίες μας. 

Γι’ αυτό οι Τούρκοι μάς μοιάζουν. Ούτε 3% δεν είναι στη σημερινή Τουρκία οι απόγονοι των λίγων δεκάδων χιλιάδων κυνοκέφαλων, όπως τους έλεγαν οι Βυζαντινοί, στραβοκάνηδων ιππέων που ξεκίνησαν την κατάκτηση θερίζοντας σκλαβιά για τους χριστιανούς σε ένα χωράφι που είχαν σπείρει με ηττοπάθεια οι δυνατοί, η ελίτ της εποχής, που οδήγησε την Αυτοκρατορία μας σε οικονομική, στρατιωτική και πρωτίστως ηθική παρακμή, με σημείο καμπής το Μαντζικέρτ. Ολοι οι άλλοι είναι εξισλαμισμένοι, κυρίως Ελληνες αλλά και Αρμένιοι, Σλάβοι, Αλβανοί και Ασσύριοι, ακόμη κι ο Ερντογάν, από την Ποταμιά της Ριζούντας του Πόντου, δισέγγονος του Μεμή Μπακάτογλου, ο οποίος ήταν εγγεγραμμένος στους οθωμανικούς φορολογικούς καταλόγους ως «εξισλαμισθείς», και προφανώς ήταν bakat, δηλαδή στασιαστής, αντάρτης κατά των Τούρκων, που προσκύνησε και αλλαξοπίστησε.

Το Eθνος επέζησε από αυτές τις τρομερές απώλειες χάρη στην Ελληνίδα Μάνα και στα παιδιά της. Οι γυναίκες του Eθνους αναπλήρωσαν τις απώλειες θηλάζοντας τα παιδιά τους Ελλάδα με το πρώτο γάλα. Σήμερα αντιμετωπίζουμε δύο τρόπους γενοκτονίας. Μία πιο αργή και μία γρήγορη. Εχουμε από τη μια το δημογραφικό, την υπογεννητικότητα, όπου, αντί για 2,1 παιδιά ανά ζευγάρι, γεννάμε 1,3 και, αν αφαιρέσουμε τα παιδιά των αλλοδαπών, μπορεί να είμαστε και κάτω από το 1. Αυτό σημαίνει πως σε καμιά τριανταριά χρόνια θα είμαστε το πολύ 7.000.000, στην πλειονότητα μεσήλικες και γέροντες, και όλοι οι υπόλοιποι αλλοδαποί, σε 50 χρόνια θα είμαστε ισχνή μειονότητα και σε έναν αιώνα θα κάνουμε παρέα στους Χετταίους και τους Υξώς στα βιβλία της Ιστορίας. Προσθέστε σε αυτό πως τα ασφαλιστικά ταμεία καλύπτουν μερικές εκτρώσεις κάθε χρόνο ανά γυναίκα αλλά δεν δίνουν ούτε ένα ευρώ για εξωσωματικές στα ζευγάρια που έχουν πρόβλημα υπογεννητικότητας. Σε μια χώρα που την αφανίζει η υπογεννητικότητα επιδοτούμε τον θάνατο αντί για τις γεννήσεις. Προσθέστε τη μαζική μετανάστευση των νέων, την αποφυγή του γάμου και της τεκνοποιίας, λόγω της οικονομικής κατάστασης, κι έχετε σχεδόν πλήρες ένα εφιαλτικό σενάριο αφανισμού. Και λέω «σχεδόν», διότι υπάρχει και ο άλλος τεράστιος παράγοντας, η οργανωμένη, τακτική και επιδοτούμενη λαθρομετανάστευση, ο ισλαμικός εποικισμός. Και ενώ αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα, η κυβέρνηση, με την αγαστή στήριξη της αντιπολίτευσης, συνυπέγραψε στο Μαρόκο το εθνοκτόνο Σύμφωνο του ΟΗΕ για την «Ασφαλή και Τακτική Μετανάστευση», με το οποίο το προνόμιο μετατρέπεται σε δικαίωμα, ταφόπλακα του Ελληνισμού.

Πέρα από την αυτονόητη καταγγελία του άθλιου συμφώνου, την παντί μέσω φύλαξη των συνόρων, τις μόνον κλειστές δομές κράτησης, την απαγόρευση της δράσης των ΜΚΟ και ποινικοποίηση κάθε δράσης «καλωσορίσματος» και κεκαλυμμένου δουλεμπορίου, το ξήλωμα των μηχανισμών του Σόρος και μια σκληρή πολιτική μηδενικής ανοχής, είναι απολύτως απαραίτητο και κάτι άλλο.Είναι αδήριτη εθνική ανάγκη επιβίωσης του Εθνους η Ελληνίδα Μάνα και τα παιδιά της να καταστούν κέντρο του εθνικού βίου από κάθε άποψη. Ολοι και όλα θα πρέπει να κατατείνουν στην ενθάρρυνση και την προστασία της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας. Κι αυτό δεν σημαίνει μόνον επιδόματα και φοροαπαλλαγές. 

Σημαίνει μια ολόκληρη κουλτούρα διοίκησης και δημόσιου λόγου και πράξεων που θα διαχέονται σε όλο τον κοινωνικό βίο. Από τα ολοήμερα σχολεία, τους δωρεάν παιδικούς σταθμούς, την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη των εξωσωματικών, τις μεγαλύτερες άδειες μητρότητας και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μέχρι τον σχεδιασμό των πόλεων και των χωριών μας, την ασφάλεια, τις μεταθέσεις, τα ωράρια εργασίας. Τα πάντα όλα, ώστε οι Ελληνίδες να γεννούν και μαζί με τη δημόσια Παιδεία να ανατρέφουν Ελληνες.

Η μηδενιστική Αριστερά, όργανο της παγκοσμιοποίησης, αρκείται στην εισαγωγή παράνομων αλλοδαπών για την αντικατάσταση του πληθυσμού και αδιαφορεί για την επιβίωση του μισητού γι’ αυτήν Εθνους, ενώ συμμαχεί με τους νεοφιλελεύθερους κανιβάλους, εξίσου παγκοσμιοποιητές, που θέλουν κι αυτοί την αθρόα εισαγωγή αναφομοίωτων ξένων για να έχουν φθηνότερους δούλους.

Ξοδεύουν πόρους και θεσμούς για τα δικαιώματα του λαθραίου πουά γκέι καγκουρό, ανησυχούν για τις φώκιες, αλλά γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους Ελληνες. Για όσους αγαπάμε τη γη που πατάμε και σεβόμαστε τους αγώνες, την ταυτότητα και τους ήρωες του λαού μας, μόνο μια λύση πρέπει να υπάρξει: η Ελληνίδα Μάνα και τα παιδιά της να γίνουν η κορωνίδα αλλά και η ουσία κάθε πολιτικής.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα