Τελικός Μουντιάλ στο ΟΑΚΑ

Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο τελικός του Μουντιάλ 2030, σε περίπτωση που η κοινή υποψηφιότητα με Ελλάδα, Σερβία και Ρουμανία αναλάβει τη διοργάνωση

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο υπουργός Αθλητισμού της Βουλγαρίας, Κράσεν Κράλεφ. Όπως είναι γνωστό, κοινή υποψηφιότητα για τη διοργάνωση τόσο του Euro 2028 όσο και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030 θα καταθέσουν οι Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία και Βουλγαρία, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της δεύτερης, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, στις 22 Δεκεμβρίου.

Χθες λοιπόν ο Κράλεφ το πήγε ένα βήμα παραπέρα: «Πρέπει να φτιάξουμε τέσσερα νέα γήπεδα. Το δύο θα είναι στη Σόφια, το ένα στο Πλόβντιβ και το άλλο στη Βάρνα. Η Ρουμανία έχει μόνο ένα γήπεδο που πληροί της προϋποθέσεις της FIFA. Η Ελλάδα έχει το ΟΑΚΑ που μπορεί να φιλοξενήσει το εναρκτήριο ματς και τον τελικό με μια μικρή ανακαίνιση», υποστήριξε στο Btv.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα