Αποκάλυψη Mπουφόν για κρίσεις πανικού

Η ψυχή του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, όμως, αποδεικνύεται… άβυσσος

Ο θρυλικός Ιταλός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν ο οποίος έχει παραδεχθεί σε συνεντεύξεις του ότι το 2003, μετά τον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γιουβέντους κόντρα στη Μίλαν, έπαθε κατάθλιψη προέβη σε νέα αποκάλυψη για κρίσεις πανικού που τον ταλαιπώρησαν στο παρελθόν.

«Για μερικούς μήνες όλα σταμάτησαν να έχουν νόημα, έμοιαζαν ότι όλοι ρωτούσαν για τον Μπουφόν, αλλά κανείς δεν ήθελε να ξέρει τίποτα για τον Τζιανλουίτζι, ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή», εξήγησε σε συνέντευξή του ο Μπουφόν για την εποχή με την κατάθλιψη.

«Ημουν 25 ετών, ήμουν στο πιο ψηλό σημείο της καριέρας μου, αλλά μια μέρα πριν από έναν αγώνα πρωταθλήματος πήγα στον Ιβάνο Μπορντόν (σ.σ.: προπονητής τερματοφυλάκων στη Γιουβέντους) και του είπα: «Ιβάνο, ζήτα από τον (σ.σ.: Αντόνιο) Κιμέντι να κάνει ζέσταμα και να παίξει, δεν νιώθω ικανός να το κάνω. Είχα πάθει κρίση πανικού», πρόσθεσε ο βετεράνος γκολκίπερ, εξηγώντας ότι το ξεπέρασε όταν αποδέχθηκε το πρόβλημά του. «Ποτέ δεν φοβήθηκα να δείξω τα συναισθήματά μου, να κλάψω. Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε αν το κάνουμε», είπε σχετικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα