Λαζόπουλος: Μιλάω με Open

Ο Λάκης επιβεβαιώνει στη «δημοκρατία» τις συζητήσεις για συνεργασία με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»Από τη
Μαρία Ανδρέου

Την απάντησή του για τα δημοσιεύματα που έκαναν προχθές τον γύρο του διαδικτύου και τον θέλουν να ανοίγει ξανά το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Open του Ιβάν Σαββίδη τον Φεβρουάριο -κάθε Τρίτη στις 21.00- έδωσε αποκλειστικά, μέσω της «δημοκρατίας». «Ναι, έχει διατυπωθεί η πρόθεση από το κανάλι Open για να συνεργαστούμε, έτσι ώστε να επιστρέψει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στη μικρή οθόνη. Ωστόσο αυτήν την περίοδο γίνονται συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Αν θα καταλήξουν αυτές οι συζητήσεις κάπου και επέλθει συμφωνία, τότε θα γίνει και η σχετική ανακοίνωση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθύνων σύμβουλος Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος έχει καλή επαγγελματική και φιλική σχέση με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και θεατρικό συγγραφέα Λάκη Λαζόπουλο, θα ήθελε να εντάξει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο τέλος Φεβρουαρίου για να χτυπήσει δυνατά τον ανταγωνισμό και να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης στο γενικό σύνολο του σταθμού, αλλά και να μοιράσει ξανά την πίτα της διαφήμισης μέσα το 2019. Φήμες θέλουν τον Τζώνη Καλημέρη να υπολογίζει πολύ στην επαναφορά της σατιρικής εκπομπής με την πιο υψηλή θεαματικότητα και με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, που ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή.

Η αγαπημένη παραγωγή του κοινού, λοιπόν, μαζί και με το μουσικό τάλεντ σόου «X-Factor», στο οποίο θα ηγείται η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, θα είναι τα πιο δυνατά χαρτιά του Open. Το κανάλι θέλει σιγά αλλά σταθερά να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο, κάτι που έχει ζητήσει από τη διοίκηση του σταθμού και ο ομογενής επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του καναλιού Ιβάν Σαββίδης.

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι τον Λάκη Λαζόπουλο με το «Τσαντίρι» του τον πολιορκούν και άλλα κανάλια, και μάλιστα ένα από αυτά με πολύ μεγάλη επιμονή… Το θετικό είναι ότι ο Λάκης έχει την όρεξη και το κέφι να επιστρέψει στο γυαλί για να συναντηθεί ξανά με το κοινό του. Και αυτός είναι ένας λόγος για να δεις τηλεόραση με άποψη και χιούμορ!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα