Η Seajets βράβευσε ψαράδες και ναυτικούς για τον ηρωισμό στο Μάτι

Η εταιρία πρόσφερε το 10% από τις εισπράξεις του «TeraJet» στους πληγέντεςΤους 26 ψαράδες και τους τέσσερις ναυτικούς οι οποίοι το βράδυ της 23ης Ιουλίου, στην καταστροφική πυρκαγιά που σάρωσε το Μάτι, διέσωσαν δεκάδες ανθρώπους που είχαν καταφύγει στη θάλασσα για να σωθούν, δείχνοντας πρωτοφανή αυταπάρνηση και ηρωισμό, τίμησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η γνωστή εταιρία ακτοπλοϊκών μεταφορών Seajets. 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποδεικνύει ακόμη μια φορά το όραμα και την αποστολή της Seajets, η οποία έχει ως βασικούς άξονες όχι μόνο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των επιβατών, αλλά και τη γενικότερη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο μέσα από διαφορετικές δράσεις για την κοινωνία, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό και το περιβάλλον. Παράλληλα, όμως, αποδεικνύει ότι είναι εκεί για να τιμήσει και να επιβραβεύσει όλους εκείνους που είναι έτοιμοι να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο ανιδιοτελώς. Σημειώνεται πως, από την πρώτη στιγμή που η πύρινη λαίλαπα «χτύπησε» το Μάτι, η εταιρία επέδειξε μεγάλη ευαισθησία, προσφέροντας το 10% του καθαρού ναύλου από το εισιτήριο κάθε επιβάτη ο οποίος ταξίδεψε με το πλοίο «TeraJet» της εταιρίας -που ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη διάσωση- για την ενίσχυση της ανοικοδόμησης των σπιτιών των πληγέντων.

Κατά τη διάρκεια της τιμητικής βραδιάς, η οποία έγινε σε συμβολική τοποθεσία, κοντά στην περιοχή του Ματιού, ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Seajets Μάριος Ηλιόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα τιμούμε και βραβεύουμε τους ανθρώπους οι οποίοι, με υψηλό αίσθημα αυτοθυσίας και αλτρουισμού, συνέβαλαν ουσιαστικά και άμεσα στο δύσκολο έργο της διάσωσης, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η Seajets, θεωρώντας χρέος της, βραβεύει αυτούς τους ανθρώπους-σύμβολο ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον ηρωισμό τους και τη διάσωση εκατοντάδων ανθρώπων. Για όλους εμάς στη Seajets, η αντίδραση και η συμβολή στην αντιμετώπιση των συνεπειών της απρόσμενης καταστροφής της 23ης Ιουλίου ήταν ενστικτώδεις και άμεσες. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους πληγέντες, μέχρι οι πληγές και η στάχτη της φωτιάς να μεταμορφωθούν σε χαμόγελο για τους ανθρώπους και λουλούδια για τη φύση».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα