Η Κατερίνα Βρανά κάνει σόου την περιπέτεια υγείας της

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε, η οποία λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή, η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει στην ενεργό θεατρική δράση με ένα σόου, στο οποίο δεν διστάζει να διακωμωδήσει όσα έχει περάσειΑπό τις 4 Φεβρουαρίου η Κατερίνα Βρανά θα παρουσιάζει στο Μικρό Παλλάς την παράσταση «Staying alive», στην οποία θα μας ενημερώνει για όλα όσα της συνέβησαν: για Μαλαισιανούς, Αγγλους και Ελληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές.

«Είμαι εδώ για να σας ενημερώσω για την υγεία μου και στο μεταξύ έχω κι ένα κρύωμα που με ταλαιπωρεί.

Ημουν στη Μαλαισία για παράσταση και κατέληξα στο νοσοκομείο. Πέθανα σχεδόν τρεις φορές, αλλά τα κατάφερα! Είμαι πλέον αθάνατη!» λέει με χιούμορ.

Να θυμίσουμε ότι τον Απρίλιο του 2017 η Κατερίνα Βρανά, και ενώ βρισκόταν στη Μαλαισία στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας της στη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας και τη Σιγκαπούρη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης, που αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν σκωληκοειδίτιδα.

Μάλιστα, η μη έγκαιρη διάγνωση του προβλήματος είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα, ενώ ακόμη και σήμερα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα