Ιανός: Οι προοπτικές του ηλεκτρονικού βιβλίου

Αφιερωμένη στο ηλεκτρονικό βιβλίο και στις προοπτικές του είναι η εκδήλωση που θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου στον ΙανόΜε τη συμπλήρωση 10 χρόνων παρουσίας στην Ελλάδα των ηλεκτρονικών βιβλίων για το ευρύ αναγνωστικό κοινό οι συμμετέχοντες συζητούν τη διαδρομή από τα πρώτα e-books και τις εξειδικευμένες συσκευές ανάγνωσης έως το Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και εξετάζουν τις προοπτικές της διάδοσης της ηλεκτρονικής ανάγνωσης και του μετασχηματιστικού ρόλου των ηλεκτρονικών βιβλίων για τους αναγνώστες και για τον κλάδο του βιβλίου. Μεταξύ των συμμετεχόντων ομιλητών θα είναι οι εκδότες Νίκος Αργύρης και Αργύρης Καστανιώτης αλλά και ο γενικός διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος Φίλιππος Τσιμπόγλου.

Αξίζει να τονιστεί ότι η εκδήλωση εντάσσεται στην ενότητα «Η Μεγάλη Γιορτή της Ανάγνωσης» του θεσμού Αθήνα 2018, Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα