Ενα «σπίτι» για γυναίκες με καρκίνο

Εδώ και έναν χρόνο ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ, στο κέντρο της Αθήνας, στηρίζει τις ογκολογικές ασθενείςΕναν χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε φέτος τον Ιανουάριο ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ, που παρέχει δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης βάσει ιατρικής ένδειξης σε περισσότερες από 120 γυναίκες με καρκίνο του μαστού και γυναικολογικό καρκίνο.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ρηγίλλης 10, το Σπίτι του ΜΑΝΑ, προσφέρει σε γυναίκες όλων των ηλικιών πλήθος υπηρεσιών από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας με εμπειρία στη φροντίδα ασθενών με καρκίνο, πάντοτε σε συνεργασία με τους δημόσιους φορείς Υγείας, αλλά και από ιδιώτες επαγγελματίες Υγείας, που προσφέρουν εθελοντικά την υποστήριξή τους, σεβόμενοι την ιατρική δεοντολογία.

Συγκεκριμένα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν ψυχολογική – ψυχοκοινωνική συμβουλευτική και υποστήριξη, φυσιοθεραπευτική, συμβουλευτική και υποστήριξη, διατροφικές συμβουλές, υπηρεσίες φροντίδας προσώπου και σώματος, προγράμματα σωματικής και πνευματικής άσκησης, και δημιουργικής απασχόλησης. Στόχος αυτών των υπηρεσιών, που προσφέρονται δωρεάν, είναι η επαναφορά των συγκεκριμένων γυναικών σε έναν φυσιολογικό τρόπο ζωής, όπως πριν από την εμφάνιση της νόσου, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής τους, που αποτελεί και το όραμα της προέδρου και ιδρυτικού στελέχους του οργανισμού Ράντα Γκαντούρ, η οποία έχει δώσει προσωπική μάχη με τον καρκίνο του μαστού και έχει νικήσει.

Αγάπη κι ευτυχία

Αναφερόμενη στο πρώτο έτος ζωής του οργανισμού, η κυρία Γκαντούρ δήλωσε: «Στο Σπίτι του ΜΑΝΑ κάναμε πραγματικότητα το όραμά μας. Να υποστηρίζουμε, να προσφέρουμε αγάπη και ευτυχία στις κυρίες που έχουν ανάγκη από τις υπηρεσίες μας».

Σε συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε την περασμένη Τρίτη με την ευγενική υποστήριξη της βιομηχανίας φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ, η διευθύντρια δρ Ιζόλδη Χατζηγιάννη παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του ΜΑΝΑ, οι δράσεις του οποίου έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-7295546, 10.00-17.00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Διεύθυνση: Ρηγίλλης 10 (Τ.Κ. 106 74, Αθήνα), email [email protected], ηλεκτρονική διεύθυνση: www.manaorg.com, facebook: https://www.facebook.com/manamazigiatizoi και Instagram: @manaorg.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα