Βραζιλία: «Αναψε φωτιές» η τολμηρή πολιτικός

«Φωτιά στα κόκκινα» θύμιζε η εμφάνιση της Ανα Πάουλα ντα Σίλβα, της γυναίκας που εξελέγη πρόσφατα στη Νομοθετική Συνέλευση της πολιτείας Σάντα Καταρίνα στη Βραζιλία.Η Ανα αποφάσισε να κάνει αίσθηση άμα τη εμφανίσει και έτσι την πρώτη μέρα στο νέο πόστο της έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της! Η νεαρή Παουλίνα, όπως την αποκαλούν οι δικοί της άνθρωποι, εμφανίστηκε στην ορκωμοσία της Νομοθετικής Συνέλευσης με μια ενδυματολογική επιλογή που προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Με το κατακόκκινο ταγέρ, το οποίο όμως μόνο κλασικό δεν ήταν, αφού στο πάνω μέρος του deux pieces κυριαρχούσε το αβυσσαλέο ντεκολτέ της, έκανε τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να παραληρήσουν με τις αναλογίες της.

Ορισμένες αναρτήσεις στα social media έκαναν λόγο για άνοδο της θερμοκρασίας στην αίθουσα, σχολιάζοντας θετικά τη σέξι εμφάνιση της Παουλίνα, την αυτοπεποίθησή της καθώς και το αναφαίρετο δικαίωμά της στο ντύσιμο. Ωστόσο, υπήρξαν και χρήστες που δεν αντιμετώπισαν το ίδιο θετικά τη σέξι εμφάνιση της Βραζιλιάνας πολιτικού, αναρτώντας ακραία έως και σεξιστικά σχόλια, και αποκαλώντας τη μέχρι και «πόρνη» και «εκπρόσωπο των πορνών». Με χαρακτηριστική ψυχραιμία και νηφαλιότητα η Ντα Σίλβα άφησε μερικές ημέρες να περάσουν και, αφού καταλάγιασε ο σάλος γύρω από το όνομά της, αποφάσισε να τοποθετηθεί, να περάσει στην αντεπίθεση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αφού όπως είπε, δεν σκοπεύει να αφήνει τις προσβολές αναπάντητες. «Νόμιζα ότι το κόκκινο χρώμα θα ήταν εκείνο που θα συζητιόταν, όμως τελικά εστίασαν στο ντεκολτέ μου. Ο τρόπος που ντύνομαι είναι δικό μου πρόβλημα. Οι γυναίκες έχουν στήθος και το δικό μου ήταν πάντοτε μεγάλο. Δεν θα γίνω μια διαφορετική γυναίκα επειδή με εξέλεξε ο λαός ως μέλος της Συνέλευσης» είπε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και πρόσθεσε, στέλνοντας σαφές μήνυμα: «Οι γυναίκες είναι πια κομμάτι της πολιτικής σκηνής και η κοινωνία πρέπει να το συνηθίσει. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα για να συζητήσουμε με τους συναδέλφους μου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα