Οι τηλεθεατές γυρνούν την πλάτη στο άθλιο «Survivor»

Κατρακυλά στην τηλεθέαση το «Survivor Ελλάδα – Τουρκία»! Ακόμη και τον Σάκη Τανιμανίδη (φωτό) επιστράτευσε ο Σκάι από τον Αγιο Δομίνικο, ζητώντας μέσω της παραγωγής «Survivor Πανόραμα», που παρουσιάζει η Μπάγια Αντωνοπούλου, «να κάνουν οι Ελληνες τηλεθεατές λίγη υπομονή και θα απολαύσουν ένα καταπληκτικό Survivor», ενώ με αγωνία συμπλήρωσε: «Εγινε ένα δύσκολο ξεκίνημα για τους Ελληνες παίκτες, οι οποίοι χρειάζονται από το ελληνικό κοινό την υποστήριξή του. Δεν γίνεται να είμαστε βιαστικοί, “άντρα θέλω, τώρα τον θέλω”».

Ο συμπαθής κατά τα άλλα παρουσιαστής φαίνεται πραγματικά να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως είναι φυσιολογικό, θα πρέπει να υπερασπίσει το τηλεοπτικό προϊόν που υπηρετεί, την καριέρα του, τις οικονομικές απολαβές του. Αλλά εδώ το κλίμα δεν είναι θετικό και αυτός είναι πολύ μακριά, σε ένα εξωτικό νησί, για να το εισπράξει…

Μας φαίνεται παράξενο πώς ένα έξυπνο νέο παιδί δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι Ελληνες δέχονται εθνικά και οικονομικά τόσες ήττες, που δεν αντέχουν και άλλες στην τηλεόραση, και δη από τους Τούρκους. Παραδοσιακά μάς απειλούν και ιστορικά έχουμε υποστεί πολλά από εκείνους, ενώ συνεχίζουν μέχρι σήμερα τους λεονταρισμούς τους…

Αλλά επειδή οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, αξίζει να δούμε ψυχολογικά πώς αντιδρούν οι Ελληνες με τις αλλεπάλληλες ήττες της ελληνικής ομάδας, που δεν τους δίνει καμία χαρά αλλά φαίνεται ότι τους στενοχωρεί βαθύτατα. Το Σάββατο, στην πρεμιέρα του «Survivor Ελλάδα – Τουρκία» η τηλεθέαση στο γενικό σύνολο άγγιξε το 28,7% και στο δυναμικό το 30,3%. Την Κυριακή η θεαματικότητα στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε 20,9% και στο δυναμικό 19,5%. Τη Δευτέρα άρχισαν οι χαμηλές πτήσεις.

Στο γενικό σύνολο έφτασε το 16,4% και στο δυναμικό το 15,6%. Την Τρίτη έπεσε ακόμη μία μονάδα στο γενικό σύνολο -15,4%- και στο νεανικό 15,2%, ενώ την Τετάρτη έφτασε στο 14,8% στο γενικό και στο 15% στο δυναμικό. Για να σηκωθούν τα νούμερα, ας βρεθεί από την ελληνική πλευρά κανένας… Λεωνίδας άμεσα!

Μ. Α.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα